banner
Özel

Kültürpark’ta dilsiz dostlar için stant kuruldu

  BİR KAP MAMA VE BİR KAP SU İLE SOKAK HAYVANLARININ İHTİYAÇLARINA KULAK VEREBİLİRİZ Aksaray Kültürpark’ta sosyal sorumluluk projesi adı altında sokak hayvanlarına destek için stant kuruldu. Dilsiz Dostlar Derneği..

Kültürpark’ta dilsiz dostlar için stant kuruldu
banner

 

BİR KAP MAMA VE BİR KAP SU İLE SOKAK HAYVANLARININ İHTİYAÇLARINA KULAK VEREBİLİRİZ

Aksaray Kültürpark’ta sosyal sorumluluk projesi adı altında sokak hayvanlarına destek için stant kuruldu. Dilsiz Dostlar Derneği üyelerinin kurmuş olduğu stantta,  sokak hayvanları için bir kap mama satışı yapılıyor. Stantta ayrıca sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının karşılanması konusunda da bilgiler veriliyor.

Dernek yöneticilerinden Esmanur Baysal, Kültürpark’ta açmış oldukları standa ilginin son derece memnuniyet verici olduğunu belirtti.

İnsanları dilsiz dostlara yardım konusunda bilinçlendirdiklerini ifade eden Baysal; “Derneğimiz çatısı altında sokak hayvanlarına yönelik birçok çalışma hayata geçiriyoruz. Sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması hususunda farkındalık oluşturmak için bu uygulamayı hayata geçirdik. Bu amaç doğrultusunda açmış olduğumuz stantta sokak hayvanlarına verilmek üzere kişiler bir kap mama alıyor. Stant görevlilerimiz bu mamanın yanında bir kapta su bırakılarak sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının karşılanması hususunda bilgiler veriyor. Kişi buradan aldığı mamayı kendi elleriyle sokak hayvanlarına vermiş oluyor. Almış oldukları mamalarda makbuz karşılığında kayıt altına alınıyor. Aksaray halkına göstermiş oldukları bu duyarlı davranışlardan ötürü teşekkür ediyoruz” dedi. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası