banner
Gündem

Kupa hikayesi viral oldu

“ÖLEN TARAFTARIMIZIN ADINI DUYURMAK İÇİN ‘KUPAMIZ ÇALINDI’ PAYLAŞIMI YAPTIK’ Aksaray Belediyespor’un20 yıl aradan sonra şampiyonluk hasretine son vererek şehirde büyük sevince neden olan şampiyonluk kupasının, çalındığına dair Aksaray Belediyesi sosyal..

Kupa hikayesi viral oldu
banner

“ÖLEN TARAFTARIMIZIN ADINI DUYURMAK İÇİN ‘KUPAMIZ ÇALINDI’ PAYLAŞIMI YAPTIK’

Aksaray Belediyespor’un20 yıl aradan sonra şampiyonluk hasretine son vererek şehirde büyük sevince neden olan şampiyonluk kupasının, çalındığına dair Aksaray Belediyesi sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı. Kupanın çalındığına dair yapılan paylaşımlar şehirde soğuk duş etkisi yarattı.

Kısa sürede ülke gündemine oturan olay; görsel ve yazılı basının yanı sıra sosyal medyada da viral oldu. Olayın gerçekliği anlaşılamadan kullanıcılar birçok yorumda bulundu. Öyle ki 68 Aksaray Belediyespor’un dışında büyük camialar da birbirlerine göndermede bulunarak, çalınan kupa üzerinden karşılıklı atıfta bulundu.

TFF 2. Lig’e yükselen 68 Aksaray Belediyespor’un “Şampiyonluk kupamız çalındı” paylaşımının altından ise bambaşka bir hikaye çıktı. Bu paylaşımı hayatını kaybeden taraftarlarından 16 yaşındaki Muhammed Eren Yılmaz’ın adını duyurmak için yaptıklarını belirten kulüp, yeni açıklamasında, “Bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Eren Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray’a bir dostluk maçı teklif ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta şampiyon olarak TFF 2. Lig’e yükselen 68 Aksaray Belediyespor’un şampiyonluk kupasının çalındığını duyurduğu paylaşım büyük dikkat çekmişti. Kulüp yaptığı açıklamada paylaşımın hayatını kaybeden bir taraftarın adını duyurmak için yapıldığını belirtti.

“GALATASARAY’A DOSTLUKMAÇI TEKLİF EDİYORUZ”

Galatasaray’ı etiketleyerek sosyal medyadan bir paylaşım daha yapan kulüp, “Şampiyonluğumuza 5 maç kala tribünde tezahürat ederken rahatsızlanarak vefat eden 16 yaşındaki kardeşimiz Muhammed Eren Yılmaz’ın ismini Tüm Türkiye’ye duyurmak ve hatırlatmak için böyle bir paylaşım yaptık… Elbette kupamıza gözümüz gibi bakıyoruz. Şimdi tüm dikkatleri çekmişken koyu bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Eren Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray’a bir dostluk maçı teklif ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesinin paylaşımları sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, birçok ulusal haber sitesi de durumu son dakika olarak paylaştı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası