banner
Gündem

‘Kuraklığa karşı en güçlü kalkanımız su tasarrufu’

LİG BAYAN HENTBOL TAKIMI ANTRENMANLARINI KURAKLIĞA DİKKAT ÇEKMEK VE FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN MAMASIN BARAJINDA GERÇEKLEŞTİRDİ Yaşanan iklim değişikliği ile birlikte kuraklıkla mücadele ediliyor. Barajlardaki doluluk oranları düşen Türkiye, en susuz..

‘Kuraklığa karşı en güçlü kalkanımız su tasarrufu’
banner
  1. LİG BAYAN HENTBOL TAKIMI ANTRENMANLARINI KURAKLIĞA DİKKAT ÇEKMEK VE FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN MAMASIN BARAJINDA GERÇEKLEŞTİRDİ

Yaşanan iklim değişikliği ile birlikte kuraklıkla mücadele ediliyor. Barajlardaki doluluk oranları düşen Türkiye, en susuz kışlarından birini yaşıyor. ‘İç Anadolu Bölgesi’nin ve Türkiye’nin en düşük yağış alan bölgesi olan Aksaray kuraklığın etkisinden en çok etkilenen yerlerin başında geliyor. Uzmanlar ise suyun sürdürülebilirliği ve güvenliği için bireysel yapılan su tasarrufunun yanında ‘Kriz yönetimi’ oluşturmanın da önemine dikkat çekiyor.

default

THF Kadınlar Süper Lig takımları arasında yer alan ve çeşitli yaş gruplarında Milli takım oyuncularının bulunduğu Aksaray Belediyespor Bayan Hentbol takımı kuraklığa dikkat çekmek ve su tasarrufuna vurgu yapmak adına Aksaray’ın en büyük içme suyu kaynağı olan Mamasın Barajı çevresinde farkındalık idmanı yaparak su tasarrufuna dikkat çekti. Aksaray Belediyesi kadın hentbol takımı antrenörü Emine Kılınç “Tüm Türkiye’de yaşanan ancak kuraklıktan en derin etkilenen yerlerin başında olan bölgemizde suyun önemine dikkat çekmek istedik. İdmanımızı Aksaray’ımızın içme suyunun tedarik noktasında gerçekleştirdik. Su yaşam kaynağımız, kıymetini her zamankinden daha fazla bilmeliyiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası