banner
Özel

Kurban bayramı için derin dondurucu nasıl seçilir?

Aksaray’da Kurban Bayramı öncesi derin dondurucu satışları hareketlendi. Her yıl olduğu gibi bayram öncesi en çok satan beyaz eşya ürünleri arasında derin dondurucular yer aldı. En çok merak edilen konuların..

Kurban bayramı için derin dondurucu nasıl seçilir?
banner

Aksaray’da Kurban Bayramı öncesi derin dondurucu satışları hareketlendi. Her yıl olduğu gibi bayram öncesi en çok satan beyaz eşya ürünleri arasında derin dondurucular yer aldı. En çok merak edilen konuların başında ise kurban etlerinin nasıl saklanması gerektiği geliyor.

Beyaz eşya satıcısı Burak Aşan, “Bayram öncesi derin donduruculara yoğun talep var. Şu an piyasada birçok farklı model ve özellikte derin dondurucu var. Kurban etlerini doğru bir şekilde saklayacak modeli bulmak çoğu zaman zor olabiliyor. Çekmeceli dondurucuların kullanımı rahat olduğu için 6-7 çekmeceli dolaplar tercih ediliyor. Fiyatlar ise 3 bin 500 liradan başlayıp 10 bin liraya kadar yükseliyor” dedi.

‘AMBALAJ İÇERİSİNDE HAVA

BIRAKMAMAK GEREKİYOR’

Kurban etlerini saklamak için bazı püf noktalar olduğunu ifade eden Aşan, “Derin donduruculardan verim alabilmek için öncelikle etlerin ufak parçalara ayrılarak porsiyonlara bölünmesi gerekiyor. Daha sonra buzdolabı poşetine veya alüminyum folyoya sararak muhafaza edebilirsiniz. Yalnızca burada en önemli nokta ambalaj içerisinde boş hava kalmamasıdır. Bu şekilde yalnızca yiyeceğiniz kadar eti çözdürmeniz yeterli olacaktır” diye konuştu. Foto-Haber: Erdi ULUKAYA

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası