banner
Gündem

Kurtuluş Mahallesi’nde çocuk parkını yaktılar

Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan çocuk parkına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından acımasızca zarar verildi. Son haftalarda şehrimizde bulunan oyun park alanlarına verilen zararlar vatandaşlar tarafından tepki topladı. Son olarak Kurtuluş..

Kurtuluş Mahallesi’nde çocuk parkını yaktılar
banner

Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan çocuk parkına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından acımasızca zarar verildi. Son haftalarda şehrimizde bulunan oyun park alanlarına verilen zararlar vatandaşlar tarafından tepki topladı.

Son olarak Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan çocuk oyun alanlarında banklar yakıldı. Zemin Kauçuk alanlarına zarar verip oyun gruplarını sprey boyayla kirletildi. Kent yaşamı içerisinde çocukların oyun oynayıp eğlendikleri ebeveynlerin dinlenme alanı olarak kullandıkları yerler olan park ve oyun alanlarına zarar verildi.

Bilinçsiz kişiler tarafından zarar gören oyun alanları ve spor aletleri Aksaray Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılarak ya da yenisiyle değiştirilerek müdahale edilse de hem çocukların oyun hakkını elinden alıyor hem de milli servete de zarar veriliyor. Aksaray Belediyesinden yapılan açıklamada olayın üzüntü verici olduğuna vurgu yapılarak zarar gören noktalarda yenileme işlemlerinin yapıldığını kamu malına zarar veren kişilerin yakalanması için emniyet güçlerinin çalışma başlattığı bilgisine yer verildi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası