banner
Eğitim

Kurumsallaşmaya dönük güzel işler üretildi

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, görevde oldukları sekiz yıl boyunca Aksaray Üniversitesi’nin (ASÜ) kurumsallaşma çalışmalarına özel olarak eğildiklerini ve çağa uygun yönetimsel bir kültürün gelişmesine dair isabetli çalışmalar ürettiklerini söyledi…

Kurumsallaşmaya dönük güzel işler üretildi
banner

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, görevde oldukları sekiz yıl boyunca Aksaray Üniversitesi’nin (ASÜ) kurumsallaşma çalışmalarına özel olarak eğildiklerini ve çağa uygun yönetimsel bir kültürün gelişmesine dair isabetli çalışmalar ürettiklerini söyledi.

İKİNCİ DÖNEMİMİZDE İNCE İŞÇİLİĞE DAHA ÇOK EĞİLDİK

Üst yönetimi ziyaret eden ve vedalaşan Rektör Şahin, göreve geldikleri ilk dönem olan 2015-2019 arasını daha çok fiziki yapılaşma ve temel sorunların çözüldüğü kaba işçilik süreci, ikinci dönem olan 2019-2023 arasını ise nezaket, estetik, zarafet, sevgi, saygı, kurumsallaşma gibi hasletlerin geliştirildiği ince işçilik süreci olarak adlandırdıklarını belirtti. İlk dönemde enerjilerinin büyük kısmını binaların oluşumu, alt ve üst yapının tamamlanması, birimlerin eksiklerinin giderilmesi faaliyetlerine ayırdıklarını kaydeden Prof. Şahin, “Çok şükür ASÜ’de büyük diye adlandırabileceğimiz fiziki bir eksik kalmadı. Bu işler belli bir zemine oturdu. İkinci dönemimizde ise ince işçilik çalışmalarına daha fazla eğildik. Bilimsel projeler, kültürel etkinlikler, topluma dönük faaliyetler, insanlar arası ilişkilerin gelişmesine dair çalışmalar, kurumsal yönetim kültürünün oluşması… Bu alanlarda iyi işler ürettik” dedi.

ULUSAL VE ULUSLARARASI DÜZEYDE BAŞARILAR ELDE EDİLDİ

ASÜ’nün kalite standartlarının TSE tarafından belgelendirildiğini, bunun yanı sıra engelsiz kampüs konusunda Türkiye birincisi olduğunu anımsatan Şahin, “Çevreci kampüs konusunda da Üniversitemiz hem ulusal hem de uluslararası düzeyde ilk sıralarda yer almaktadır. Diğer yandan akademik performans bakımından da farklı endekslerde üst basamaklardayız. Tüm bunların dışında ASÜ, iş ve işlem süreçlerini elektronik ortama taşımıştır ve böylece süreç yönetiminde kendisini yenilemiştir. Şehre aidiyeti geliştiren çalışmalarda da yenilikçi bir noktada durmaktadır. Kurum içinde her birim şeffaf ve katılımcı bir anlayışla iş üretim süreçlerine dâhil olmaktadır. Yani kurumsal kültürün oluşması açısından da kıymetli işler üretilmiştir. Tüm bu işler üst yönetimimizle uyum ve ahenk içinde yaptığımız çalışmalarla olmuştur. Ekibimize katkı ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, Prof. Dr. Engin Deligöz, Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş ve Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş’la vedalaşan Şahin, kendilerine teşekkür belgesi takdiminde bulundu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası