banner
Spor

Kuzeyboru 3 Ağustos’ta kampa giriyor

Şehrimizi Sultanlar Ligi’nde temsil eden Kuzeyboru Spor Kulübü, 3 Ağustos’ta Aksaray’da toplanarak kampa girecek. Kamp programında ki çalışmalar ilerleyen günlerde belli olacak. Geçtiğimiz sezon Avrupa kupalarında Aksaray’ı temsil etme fırsatını..

Kuzeyboru 3 Ağustos’ta  kampa giriyor
banner

Şehrimizi Sultanlar Ligi’nde temsil eden Kuzeyboru Spor Kulübü, 3 Ağustos’ta Aksaray’da toplanarak kampa girecek. Kamp programında ki çalışmalar ilerleyen günlerde belli olacak.

Geçtiğimiz sezon Avrupa kupalarında Aksaray’ı temsil etme fırsatını kıl payı elinden kaçıran temsilcimiz, bu yıl gerçekleştirdiği transferlerle yeni sezona kendinden emin bir şekilde başlayacak. Güçlü kadrosu ile Aksaray’ı Avrupa’da temsil etmek için mücadele edecek olan temsilcimiz Kuzeyboru,  yeni sezon kadrosunda 5 yabancı, 9 yerli oyuncu bulunduruyor.

Polina Rahimova Kuzeyboru’da

Kuzeyboru, dünya yıldızlarını Aksaray’a getirerek büyük bir başarıya imza atmış oldu. Kuzeyboru’nun en önemli transferlerinden birisi olan Polina Rahimova , Vietnam Ligi’nde en skorer ve en değerli oyuncu ödülünü kazanarak sezonun bitirdi ve Aksaray’a gelmek için hazırlıklara başladı. Haber: Erdi ULUKAYA

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası