banner
Spor

Kuzeyboru teknik ekibine yeni isim

Başarılı voleybol kariyerinin ardından Türk voleybolunun önemli yüzü olan Ebru Algur, Kuzeyboru’da sportif menajerlik görevine getirildi. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nden mezun olan Algür, 21 yıl süren sporculuk..

Kuzeyboru teknik ekibine yeni isim
banner

Başarılı voleybol kariyerinin ardından Türk voleybolunun önemli yüzü olan Ebru Algur, Kuzeyboru’da sportif menajerlik görevine getirildi.

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nden mezun olan Algür, 21 yıl süren sporculuk kariyerinde 101 kez milli takım formasını giydi. Milli takımda ve oynadığı kulüplerde birçok kez şampiyonluklar yaşayan Ebru Algur, son 12 yıldır kariyerini takım idari menajeri olarak devam ettirdi.

Eczacıbaşı, Galatasaray, Beşiktaş, Vakıfbank, Fenerbahçe takımlarında voleybol oynayan, Galatasaray ve Beşiktaş’ta menajerlik görevleri üstlenen Ebru Algur, 36 yıllık kariyeri ile Türk Voleybolunun önemli bir yüzü oldu. Kulüpten yapılan açıklamada; “Kuzeyboru Ailesi olarak Ebru Algur’a yeni görevinde başarılar diliyoruz” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası