Misli.com Sultanlar Liginde mücadele eden Kuzeyboru sporcularına gerçekleştirilen idman öncesinde Vali Hamza Aydoğdu tarafından gönderilen Aksaray’ın meşhur çileği ikram edildi. Güzelyurt İlçesine bağlı Alanyurt Köyünde üretimine başlanan ve daha sonra..
Misli.com Sultanlar Liginde mücadele eden Kuzeyboru sporcularına gerçekleştirilen idman öncesinde Vali Hamza Aydoğdu tarafından gönderilen Aksaray’ın meşhur çileği ikram edildi.
Güzelyurt İlçesine bağlı Alanyurt Köyünde üretimine başlanan ve daha sonra Aksaray’ın birçok noktasında üretilen çilek, Kuzeyboru oyuncuları tarafından da tam not aldı. Sporcuların, aroması ve kokusuna hayran kaldığı Aksaray çileği tüm teknik ekip ve oyuncularına ikram edildi. Sosyal medyada büyük takipçi listelerine hitap eden Kuzeyboru oyuncuları Aksaray çileği etiketiyle fotoğraf paylaşımı yaparak Aksaray’ın marka şehir olması konusunda önemli bir tanıtıma da katkıda bulundular. Kuzeyin Sultanları, Hamza Aydoğdu’nun bu jestinden dolayı teşekkür etti. (Haber Bülteni)
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)