banner
Gündem

KYK yurtlarında kalan vatandaşlara kuaför hizmeti

Aksaray Belediyesi deprem bölgesinden Aksaray’a tahliye edilerek Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirilen depremzede vatandaşlara kuaför hizmeti veriyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Aksaray’a..

KYK yurtlarında kalan vatandaşlara kuaför hizmeti
banner

Aksaray Belediyesi deprem bölgesinden Aksaray’a tahliye edilerek Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirilen depremzede vatandaşlara kuaför hizmeti veriyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Aksaray’a getirilen depremzedeler, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirilmişti. Depremzede vatandaşların kıyafet ihtiyacını Sosyal Mağaza uygulaması ile karşılayan Belediye ekipleri, kuaför hizmeti ile de depremzede vatandaşlara saç tasarımı ve bakım desteği veriyor.

KYK Yurtlarında barınma ihtiyacı karşılanan depremzedelere yönelik verilen kuaför hizmeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Deprem bölgesinden gelen kardeşlerimize her konuda destek vermeye devam ediyoruz. Allah bir daha bunun gibi üzücü hadiseleri yaşatmasın. Bugün de depremzedelerin kişisel ihtiyaçlarından biri olan tıraş-kesim gibi işlemlerini yaparak onlara yardımcı olmaya çalıştık.” (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası