banner
Gündem

LGS’de tam puan alan İbrahim okuduğu ilkokulu ziyaret etti

Aksaray’da Liselere Geçiş Sistemi (LGS)  sınavından 500 tam puan alan Piri Mehmet Paşa Ortaokulu öğrencisi İbrahim Sesci, 4 yıl eğitim gördüğü ilkokulu ziyaret etti. Mehmet Timur Sarrafoğlu Müdürü Osman Görkem,..

LGS’de tam puan alan İbrahim okuduğu ilkokulu ziyaret etti
banner

Aksaray’da Liselere Geçiş Sistemi (LGS)  sınavından 500 tam puan alan Piri Mehmet Paşa Ortaokulu öğrencisi İbrahim Sesci, 4 yıl eğitim gördüğü ilkokulu ziyaret etti. Mehmet Timur Sarrafoğlu Müdürü Osman Görkem, LGS’de 500 tam puan alan İbrahim Sesci ve ailesini çeşitli hediyeler vererek tebrik etti.

‘EMEK VERİNCE MEYVENİN TADI DOYUMSUZ OLUYOR’

Görkem , “Böyle kaliteli bir çocuk yetiştirdikleri için ailemize ve sınıf öğretmenine teşekkür ediyorum. Emek verince meyvenin tadının doyumsuz olacağını Şükrü hocam bize gösterdi. Bizim İbrahim gibi birçok başarılı öğrencimiz var. Gelecekte bu öğrencilerimiz bizleri yönetecek. Biz gençlerden hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik” dedi.

4 yıl boyunca İbrahim’i okutan sınıf öğretmeni Şükrü Durna ise, “LGS sınavından 500 tam puan aldığını arayıp söyleyince çok gurur duydum. İbrahim anlatılanı ve söyleneni bir kerede kapıp, sorumluluğunun bilincinde olan bir öğrencidir. Bu zekâsını çalışmasıyla birleştirince bu başarı ortaya çıktı. Bende bu başarılarının devamını diliyorum. Üniversite sınavında da Aksaray’ı en iyi şekilde temsil edeceğini ve yeni başarılara imza atacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası