banner
Spor

Mahallemde maç var!

Aksaray Valiliği tarafından yürütülen gençlik projeleri kapsamında İl Gençlik Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen ‘Mahallemde Maç Var’ projesi başvuruları devam ediyor.  Maçlarda takımlar rakipleriyle kıyasıya mücadele ederek dereceye girebilmek için ter..

Mahallemde maç var!
banner

Aksaray Valiliği tarafından yürütülen gençlik projeleri kapsamında İl Gençlik Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen ‘Mahallemde Maç Var’ projesi başvuruları devam ediyor.  Maçlarda takımlar rakipleriyle kıyasıya mücadele ederek dereceye girebilmek için ter dökecek.

Maçlar, grup, çeyrek final, yarı final ve final kademelerinde yapılacak. Yarışmalara katılacak olan 13-18 yaş aralığında erkek takımları, 7 asil 4 yedek oyuncudan oluşacak. Turnuva sonrası başarılı takımlar ödüllendirilecek.

ÇOCUKLARIN HEYECANINA ORTAK OLACAKLAR

Final derecesine yükselmeyi başaran takımı Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu,  kabul edecek ve şampiyon olan takım ile Aksaray protokol takımı gösteri maçı yapacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 TEMMUZ

Yarışmada başvurular Temmuz ayı içerisinde tamamlanacak ve maçlar 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü oynanmaya başlayacak. Haber: Erdi ULUKAYA

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası