banner
Siyaset

Mansur Yavaş cuma günü Aksaray’a geliyor

14 Mayıs Genel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte çalışmaları hızlandırdıklarını bildiren Millet İttifakı Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bu kapsamda 5 Mayıs Cuma günü..

Mansur Yavaş cuma günü Aksaray’a geliyor
banner

14 Mayıs Genel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte çalışmaları hızlandırdıklarını bildiren Millet İttifakı Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bu kapsamda 5 Mayıs Cuma günü Aksaray’a geleceğini duyurdu.

Mansur Yavaş’ın, vatandaşların ilgiyle takip ettiği, sevdiği ve güvendiği isimlerden olduğunu ifade eden Ertürk, Yavaş’ın, 5 Mayıs Cuma günü saat 17.30’da, Kent Meydanı’nda Aksaraylılarla buluşacağını dile getirdi. Ertürk, “Halkımızın sevdiği, güvendiği ve şehrimizde görmek istediği isim Mansur Başkan Aksaraylılarla buluşmak için geliyor. Tüm hemşehrilerimizi Cuma günü saat 17.30’da, Hükümet Meydanı’na bekliyoruz. İlimize yakışır coşkulu bir karşılama ile değerli Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımızı karşılayalım” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (1)

banner

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası