banner
Gündem

MEDAŞ, çözüm ortakları buluşmaları düzenledi

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.(MEDAŞ), her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği elektrik mühendisleri ve elektrik fen adamları ile bilgilendirme ve görüş alışverişi toplantılarına Aksaray ile devam ediyor. MEDAŞ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen akşam..

MEDAŞ, çözüm ortakları  buluşmaları düzenledi
banner

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.(MEDAŞ), her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği elektrik mühendisleri ve elektrik fen adamları ile bilgilendirme ve görüş alışverişi toplantılarına Aksaray ile devam ediyor.

MEDAŞ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeği ve sonrasındaki toplantıya MEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun Tunçez, Tüketici Hizmetleri Müdürü Mustafa Sağlam, Proje ve Kamulaştırma Müdürü Tuba Akgül Alyüz, Tesis Kontrol ve Kabul Kıdemli Başmühendisi Şeyma Ayırt, Aksaray’da görevli İşletme Sorumluları, Aksaray EMO Temsilcisi Kürşad Güneş ve Aksaray Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Hakan Kula ile serbest çalışan elektrik mühendisleri ve elektrik fen adamları katıldı.

MEDAŞ yetkililerinin enerji talepleri, proje onayı ve tesis kabulü konularında yaptığı sunumlarda; uygulama değişiklikleriyle hizmet kalitesini arttırmak ve bağlantı süreçlerinin iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar paylaşıldı. Sonrasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, mühendisler ve fen adamları uygulamalar ile ilgili talep ve önerilerini dile getirdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası