banner
Özel

Mesleği en güzel anları ölümsüzleştirmek

Aksaray’da 33 yıldır fotoğraf severlerin en güzel anlarını ölümsüzleştiren Veysel Avcıoğlu, kentin doğal güzelliğini taşıyan birçok eşsiz manzarayla insanları bir araya getiriyor. Günümüzdeki çiftlerin düğün fotoğrafları için mutlaka albüm yaptırdığına..

Mesleği en güzel anları ölümsüzleştirmek
banner

Aksaray’da 33 yıldır fotoğraf severlerin en güzel anlarını ölümsüzleştiren Veysel Avcıoğlu, kentin doğal güzelliğini taşıyan birçok eşsiz manzarayla insanları bir araya getiriyor.

Günümüzdeki çiftlerin düğün fotoğrafları için mutlaka albüm yaptırdığına dikkat çeken Avcıoğlu, eskilerin az sayıda düğün

fotoğrafı olduğundan bahsetti. Avcıoğlu, “Eskiden düğün fotoğrafları, stüdyo çekimleri için ayarlanırdı. Stüdyolarda çekilen fotoğraf kareleri az sayıda olurdu. Yaz geldiği zaman da dükkânımızın önüne gelin arabaları fotoğraf çekimi için sıraya girerdi. Şimdilerde ise tüm gelinlerin neredeyse hepsi dış çekim istiyorlar. Dış çekim yapacağımız gün; belirli gün, saat, mekân ve şehirlerde fotoğraf çekimi daha güzel oluyor.

Şimdilerde düğün fotoğrafları için mutlaka albüm yaptırılıyor. Albüm için önceden hazırlık yapıyoruz: renk düzeltmeleri, küçük rötuşlar ve ardından tasarımcı arkadaşlar albüm sayfalarını tasarlıyor. Bu işlemlerden sonra baskı işlemi yapılıyor. Böylece profesyonel albümler ortaya çıkıyor” diye konuştu.

Yaz geldiğinde yoğunluk oluştuğu için müşterilerini randevu sistemi sayesinde takip ettiklerini anlatan Avcıoğlu, “Bazı müşteriler düğün günlerinde çekim istiyorlar. Bazıları düğün günleri yoğun olacağından dolayı başka günlere erteliyor ya da sadece fotoğraf çekimi için hazırlanıp gün ayarlayan müşterilerimiz var. Bazen aynı gün içinde hem düğün çekimi hem de mezuniyet için çekim yapabiliyoruz. Yazın da gelmesiyle birlikte genelde aynı güne birkaç çekim sıkıştırıldığında yoğun olduğumuz günler oluyor” dedi.

FOTOĞRAFLAR BASILMALI ANILAR YAŞATILMALI

Anılarını kaybetmek istemeyen herkese fotoğrafların dijitalden kâğıda aktarılmasını tavsiye eden Avcıoğlu, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Eskiden fotoğraflar makinelerle; çekilip, banyo yaptırılıyor ve çıkarılıyordu. Şimdi yine ayda 10 adet fotoğraf çıkartsanız, çekilen anıların hatıra olarak kalma şansı yükselir.” Foto-Haber: Senanur TEMÜR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası