banner
Gündem

Meslekler eğitimlerle geliştiriliyor

DİNÇER BAYAN KUAFÖRLERE YÖNELİK DÜZENLENEN SEMİNERE KATILDI Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, saçlara şekil veren bayan kuaförlerine yönelik düzenlenen seminere katıldı. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nda gerçekleştirilen seminerde uzman..

Meslekler eğitimlerle geliştiriliyor
banner

DİNÇER BAYAN KUAFÖRLERE YÖNELİK DÜZENLENEN SEMİNERE KATILDI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, saçlara şekil veren bayan kuaförlerine yönelik düzenlenen seminere katıldı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nda gerçekleştirilen seminerde uzman eğitimciler, bayan kuaförlere yönelik eğitimler ve tanıtımlarda bulundu. Birçok meslek grubuna yönelik düzenlenen faaliyetlerde esnafları yalnız bırakmadıklarını ifade eden Başkan Dinçer bayan kuaförlerine seminerde başarılar diledi.

Başkan Dinçer, bu tür mesleki eğitimlerle mesleklerin geliştirildiğine dikkat çekti.  Dinçer’e ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve Aksaray Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan’da eşlik etti.

Doğan, Başkan Dinçer’in kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve mesleğin geliştirilmesi adına her türlü desteği verdiğine dikkat çekti. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası