banner
Gündem

Meslekte 40 yılını dolduran öğretmene veda sürprizi

Aksaray”da meslekte 40 yılını dolduran matematik öğretmeni tekin singin” e ; görev yaptığı okulun öğretmen ve öğrencileri vefa ve veda etkinliği düzenlendi. Vali Hamza Aydoğdu okul koridorunda koluna girdiği öğretmeni..

Meslekte 40 yılını dolduran öğretmene veda sürprizi
banner

Aksaray”da meslekte 40 yılını dolduran matematik öğretmeni tekin singin” e ; görev yaptığı okulun öğretmen ve öğrencileri vefa ve veda etkinliği düzenlendi.

Vali Hamza Aydoğdu okul koridorunda koluna girdiği öğretmeni okul bahçesine çıkartarak sürpriz etkinliği başlattı. meslekte 40 yılını dolduran matematik öğretmeni tekin singin için sürpriz veda etkinliği düzenlendi. piri Mehmet paşa ortaokulunu ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu emeklilik kararı alan okulun önceki müdürü matematik öğretmeni tekin singin ile tanışarak bir süre sohbet etti.

Singin için hazırlanan veda etkinliğinden haberdar olan Vali Hamza Aydoğdu hazırlıkların tamamlanmasının haber verilmesi üzerine singin”in koluna girip sürpriz etkinliğin yapılacağı okulun bahçesine kadar eşlik etti.

Singin; düzenlenen etkinlik alanında Antalya Üniversitesinde görev yapan doktor kızı Berna, Ankara”da öğretmen olarak görev yapan diğer kızı tuba ile oğlu Tuğrul singin, çocukluk arkadaşları;Konya Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi Prof.dr. Selçuk dinç, Aksaray Üniversitesi öğretim üyesi Ahmet dinç, emekli öğretmenler selamet Şen, nafiz İlgün, ferda Kılıboz, Gürcan Aksoy”u görünce gözyaşlarına boğuldu.

Singin yaptığı konuşmasında kendisini yalnız bırakmayan Vali Aydoğdu, öğretmen arkadaşları ve öğrencilerine teşekkür etti. Aydoğdu ise yaptığı konuşmasında “bugün burada vefa, samimiyet ve güzelliği gördük. herkesin hayatında böyle bir anın olmasını isterim. tekin hocanın burada gördüğü muameleye çok gıpta ettim” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası