banner
Gündem

‘Mevlid-i Nebi’nin yıl dönümünü idrak ediyoruz’

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Altınsoy mesajında şu ifadelere yer verdi; “Peygamber Efendimiz Hazret-i Muhammed Mustafa (s.a.s)’in dünyayı şereflendirdiği Mevlid-i Nebi’nin yıl dönümünü idrak etmenin..

‘Mevlid-i Nebi’nin yıl dönümünü idrak ediyoruz’
banner

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Altınsoy mesajında şu ifadelere yer verdi; “Peygamber Efendimiz Hazret-i Muhammed Mustafa (s.a.s)’in dünyayı şereflendirdiği Mevlid-i Nebi’nin yıl dönümünü idrak etmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Hiç şüphesiz ki bu mukaddes gece insanlığa rehber olarak gönderilen yaratılmışların en şereflisi, güzel ahlakın tamamlayıcısı Peygamber Efendimiz S.A.V’nin hadislerini mesajlarını, yaşayışını yeniden değerlendirmemiz ve idrak etmemiz açısından çok önemli bir gecedir. Hatem’ül Enbiya Efendimiz Allah’a kulluk bilinciyle, iyilik ve ibadet üzere bir hayat yaşayanların rehberi ve müjdecisidir. Bizlere ümmet-i Muhammed olma bahtiyarlığını lütfeden Rabbimize hamdü senalar olsun. Yüce Mevla bu müstesna gecede birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Ülkemize, milletimize, devletimize selamet versin. Dahili ve harici düşmanlarımıza fırsat vermesin. Bu duygu ve düşüncelerle başta Aksaray’lı hemşerilerim olmak üzere bütün Milletimizin ve İslam Âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, kandilimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesine ve hepimiz için tefekküre vesile olması temennisiyle, bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin Hak katında makbul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası