banner
Siyaset

‘MHP devletimiz ve milletimizin yanında’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, partisinin asrın felaketi depremden etkilenen vatandaşların her zaman yanında olduğunu söyledi. MHP’nin yardım faaliyetlerine aktif olarak katıldığını bildiren Çölkesen, “Asrın felaketi..

‘MHP devletimiz ve milletimizin yanında’
banner

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, partisinin asrın felaketi depremden etkilenen vatandaşların her zaman yanında olduğunu söyledi.

MHP’nin yardım faaliyetlerine aktif olarak katıldığını bildiren Çölkesen, “Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş’ta olan depremlerin hemen sonrasında Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Ülkü Ocaklarından bin 200’den fazla genç kardeşlerimizle arama kurtarma ve diğer destek hizmetlerine aktif olarak katılım sağladı. Ayrıca ilimizde MHP’li Belediyelerimiz ve Aksaray Ülkü Ocakları deprem bölgesine araçlarla yardım malzemeleri göndermiştir. Aksaray Ülkü Ocakları ve MHP Aksaray teşkilatı mensupları Kızılay’a kan vermişler ve valiliğimizin koordine ettiği destek hizmetlerinde ellerinden gelen çabayı göstermişlerdir.

‘DEVLETİMİZ TÜM ZORLUKLARI AŞACAK GÜCE SAHİPTİR’

Türkiye genelinde MHP’nin yaptığı yardım faaliyetlerinden söz eden Çölkesen şöyle konuştu: “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli liderliğinde, MHP milletvekilleri ve MYK üyeleri AFAD’a toplam 38 milyon 740 bin 665 TL’lik bağış yapmışlardır. 492 belediye personeli, bin 200 Ülkü Ocaklı arama-kurtarma personeli görev almıştır. 574 adet temel ihtiyaç malzemesi yüklü yardım tırı gönderilmiştir. 38 adet iş makinesi (vinç, kepçe, kazıcı – yükleyici) 251 temel ihtiyaç malzemesi yüklü pikap ve minibüs ve gerekli araç gereçler gönderilmiştir. Kısaca MHP bu büyük deprem felaketinde devletimizin ve milletimizin yanında olmuştur. Allah başka felaketlerden ülkemizi ve milletimizi korusun. Devletimiz ve milletimiz el ele vererek tüm zorlukları aşacak güce sahiptir” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası