banner
Gündem

Millet Bahçeleriyle şehrin sosyal donatı alanları artıyor

Aksaray Belediyesi tarafından Kalanlar Millet Bahçesi ve Fatih Millet Bahçesine sonbahar ve ilkbahar aylarında dikilen süs bitkileri ve fidanları yeşerdi. Peyzaj çalışmalarının, bisiklet yollarının, Millet Kıraathanesinin kamelyaların ve yürüyüş yollarının..

Millet Bahçeleriyle şehrin  sosyal donatı alanları artıyor
banner

Aksaray Belediyesi tarafından Kalanlar Millet Bahçesi ve Fatih Millet Bahçesine sonbahar ve ilkbahar aylarında dikilen süs bitkileri ve fidanları yeşerdi. Peyzaj çalışmalarının, bisiklet yollarının, Millet Kıraathanesinin kamelyaların ve yürüyüş yollarının inşaat çalışmalarının devam ettiği projeyle sosyal donatı alanı hayata geçiriliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Kalanlar Millet Bahçesinin vatandaşların doğa ile buluşacağı bir merkez haline geleceğini söyledi. Kalanlar Millet Bahçesindeki tüm alanların kent kimliğine yakışır nitelikte inşa edildiğini belirten Başkan Dinçer, proje kapsamında hayata geçecek olan Millet Kıraathanesi’nde çalışmaların büyük bir kısmının tamamlandığını söyledi.

‘TAMAMLAMA AŞAMASINA GELDİK’

Dinçer, “Şehrimizde vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte huzurla zaman geçirebilmeleri adına birçok çalışma gerçekleştirdik. Sosyal donatı alanlarının genişletilmesi adına yaptığımız çalışmalardan olan Millet Bahçeleri projelerimizi tamamlama aşamasına geldik. Millet Bahçelerimizi hizmete açtığımızda vatandaşlarımız aileleriyle birlikte huzur ve güvenle kullanabilecekler. Ayrıca Millet Bahçelerimiz şehrimizin yeniden Yeşil Aksaray olarak anılmasına katkı sağlayacak” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası