banner
Gündem

Millet Bahçesi açılışa hazır

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in vizyon projelerinden olan ‘Kalanlar Millet Bahçesi’ açılışa hazırlanıyor. Açılışın baharla birlikte yapılacağını ifade eden Dinçer, “Şehrin yeşil alan varlığını ciddi oranda artıran Millet Bahçesinde..

Millet Bahçesi  açılışa hazır
banner

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in vizyon projelerinden olan ‘Kalanlar Millet Bahçesi’ açılışa hazırlanıyor.

Açılışın baharla birlikte yapılacağını ifade eden Dinçer, “Şehrin yeşil alan varlığını ciddi oranda artıran Millet Bahçesinde mevcut ağaçların yanı sıra yeni yetişmiş ağaçlar ve çeşitli süs bitkileri dikildi. Toplam bin 191 adet ağaç ve 12 bin süs bitkisinin bulunduğu millet bahçesinde vatandaşlar doğal güzelliklerle buluşacak.  Vatandaşların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirecekleri Millet Bahçesi yürüyüş yolları ile donatıldı. Ayrıca sağlıklı yaşamı desteklemek amacı ile projenin tüm alanlarına ulaşabilecek bisiklet yolları oluşturuldu.  Birbirinden renkli oyun alanları ve spor alanları da gençlerin ve çocukların ilgisini çekebilecek nitelikte dizayn edildi. Günün her saatinde güvenle kullanılması için aydınlatma çalışmaları yapılan Millet Bahçesine dekoratif kamelyalar da yerleştirildi’’ dedi.

Konum olarak, muhteşem doğası ve tarihi dokusuyla dikkat çeken projenin şehrin vizyonuna katkı sağlayacağını aktaran Dinçer, “Vatandaşlarımıza Melendiz Çayı’nın serinliğinde, rengarenk çiçek kokusu içinde doğa ile iç içe zaman geçirebileceği bir mekânı hazır hale getirdik” diye konuştu. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası