banner
Siyaset

‘Millet iradesini sandığa yansıttı’

ZAVLAK’TAN TEŞEKKÜR MESAJI 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri sonrasında açıklamalarda bulunan MHP 2. sıra Aksaray Milletvekilli Adayı Mustafa Zavlak, Eskil halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Eskil’de..

‘Millet iradesini sandığa yansıttı’
banner

ZAVLAK’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri sonrasında açıklamalarda bulunan MHP 2. sıra Aksaray Milletvekilli Adayı Mustafa Zavlak, Eskil halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Eskil’de her 2 seçmenden birinin oyunu aldığını ifade eden Zavlak, “Millet iradesini sandığa yansıttı. Şölen havasında geçen seçimde beklenenin üstünde katılım gerçekleşti. Biz de ülkemize, Aksaray’ımıza, Eskil’imize hizmet edebilmek için MHP’den milletvekili aday adayı başvurusunda bulunmuştum. Partimizin değerlendirmeleri sonucunda 2. sıra adayı olarak gösterildim. Seçim kampanya döneminde elimizden geldiği kadar mücadelemizi verdik. Eskil’den güzel bir sonuç bekliyorduk. Çünkü Eskil bu zamana kadar hep milletvekilliğinde ötekileştirilmişti. Bu seçimde Eskil ve Eskil seçmeni kazanacaktı. Eskil bu kez yumruğunu masaya vurdu ve ‘Aksaray siyasetinde Eskil diye bir ilçe var’ dedi. Her iki seçmenden birinin oyunu alarak Eskil’de Milliyetçi Hareket Partisi birinci parti oldu. Bu tarihten sonra Eskil’imizde ve bölgemizde memleketine hizmet etme hayali olan tüm gençlerimizin önünü açtık. Bizlere yağmur yaş demeden destek veren, vermeyen, bizleri sevgiyle karşılayıp, sevgiyle uğurlayan hayır dualarını esirgemeyen tüm kıymetli Aksaraylı hemşerilerimize, bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası