banner
Siyaset

Millet İttifakı adayları esnafları ziyaret etti

Millet İttifakı’nın 28. Dönem Milletvekili Adayları kent merkezindeki esnafları ziyaret etti. İttifakın adayları Turan Yaldır (İYİ Parti), Ali Abbas Ertürk (CHP), Naciye Akkuş Türk (İYİ Parti) ve Gürsel Keskin (CHP)..

Millet İttifakı adayları esnafları ziyaret etti
banner

Millet İttifakı’nın 28. Dönem Milletvekili Adayları kent merkezindeki esnafları ziyaret etti. İttifakın adayları Turan Yaldır (İYİ Parti), Ali Abbas Ertürk (CHP), Naciye Akkuş Türk (İYİ Parti) ve Gürsel Keskin (CHP) beraberinde 6’lı masa paydaşlarından CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, DEVA Partisi İl Başkan Şahin Arıbaş, Saadet Partisi İl Başkanı Levent Serdar Şahin, DP İl Başkanı Servet Ceylan ve Gelecek Partisi İl Başkanı Gaffur Yıldız’ın da katılımlarıyla birlikte esnafların sorunlarını dinledi.

‘YOĞUN İLGİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ’

Yoğun bir ilgiyle karşılandıklarını söyleyen İYİ Parti Milletvekili Adayı Turan Yaldır, “Millet İttifakı adaylarıyla esnaflarımızı ziyaret ettik. Son 4 gündür yoğun bir ilgiyle karşı karşıyayız. Hep birlikte güzel günler göreceğiz ve seçimin kazananı biz olacağız. Millet İttifakı’nın kazanmasıyla Aksaray kazanacak. Esnaf gezisinde bizi yalnız bırakmayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim. Seçimi kazanıp,14 Mayıs’ta bu meydanda tarih yazacağız” dedi.

‘AKSARAY KARARINI VERMİŞ’

Adayların açıklandığı anda Aksaray’ın kararını verdiğini gördüklerini vurgulayan Ali Abbas Ertürk “Aksaray halkı kendi içinden çıkan evlatlarını çok özlemiş. Aksaray’ın kendi içinden gelen bir milletvekiline ne kadar ihtiyaç duyduğunu esnaf gezimizde gördük. Aksaray halkı tüm partileri bir kenara kaldırmış. Bir ayrım yapıyor. İçinden olan, sorununa sahip çıkan, kapısını çalabileceği ve kucaklayacağı bir milletvekili olacak. Ankara yolunda bu şehri geçtikten sonra bu şehri unutacak bir milletvekili olmayacağız. Bu nedenle Aksaray halkı kararını vermiş. Bizim birlikteliğimiz rakiplerimizi rahatsız ediyor. Bizim yolumuz uzun, zor ve meşakkatli. Ama bu yolun sonunda başaran biz olacağız” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası