banner
Siyaset

Millet İttifakı sahaya indi

BİRLİKTE POZ VEREN YALDIR VE ERTÜRK: “AKSARAY’DA TARİH YAZACAĞIZ. EMİN OLUN BU FOTOĞRAF SADECE MİLLET İTTİFAKI’NIN UMUDU OLMAYACAK, TÜM AKSARAY’IN UMUDU OLACAK”   İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal..

Millet İttifakı sahaya indi
banner

BİRLİKTE POZ VEREN YALDIR VE ERTÜRK: “AKSARAY’DA TARİH YAZACAĞIZ. EMİN OLUN BU FOTOĞRAF SADECE MİLLET İTTİFAKI’NIN UMUDU OLMAYACAK, TÜM AKSARAY’IN UMUDU OLACAK”

 

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal beraberinde milletvekili adayları Turan Yaldır ve Naciye Akkuş ile birlikte CHP İl başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti’den 2.sıra milletvekili adayı olan CHP’li Ali Abbas Ertürk ve 4. sıra adayı CHP’li Gürsel Keskin ile birlikte poz veren İYİ Parti heyeti, 14 Mayıs seçim çalışmalarını başlattı. İYİ Parti ve CHP heyeti, Millet İttifakı paydaşlarından Gelecek, DEVA, Demokrat ve Saadet Partisi ile Milli Yol Parti’sini ziyaret etti.

‘AKSARAY HALKININ GÜÇLÜ SESİ OLACAĞIZ’

Ziyaretler kapsamında değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Milletvekili Adayı Turan Yaldır, “İYİ Parti heyeti olarak ilk ziyaretimizi CHP ailesine gerçekleştiriyoruz. Ülkemizde ve Aksaray’da 33 gün sonra önemli bir seçime gireceğiz. Cumhuriyetin en önemli seçimi olacak. Bu hususta Millet İttifakı unsurları olarak,  çok iyi bir liste çıkardığımıza inanıyorum. Aksaray’ı tanıyan ve bilen, bu şehirde yaşayan kişileriz. Sorunları giderebilecek ve proje üretecek adaylarımız var. Pazar günü itibariyle en çok duyduğum ‘2-2’ olabilir ifadesini biz kabul etmiyoruz. Millet İttifakı olarak Aksaray’da 4 milletvekilliğine de talibiz. Aksaray’ın sorunlarını bizler Ali başkanla beraber çözebiliriz. 15 yıldır siyasetin ötesinde abi kardeş dostluğumuz var.  Çok uzun sohbetlerimizin hepsi de memleket üzerine olmuştur. Kendisinin vatanseverliğine şahidim. Aksaray sevdasını çok yakinen biliyorum. Aksaray seçmeninden de beklentimiz particiliğin ötesinde bir yaklaşım ortaya koymalarıdır. Daha önce AK Parti seçmeni kendi partimiz deyip destek oldu. Biz buna saygı duyduk. Geldiğimiz noktada siyasi partilerin listelerine bakıldığında Aksaray’ı unutmayacak ve hak ettiği hizmetler ve projeleri getirebilecek kadroların bizler olduğuna inanıyoruz. Ali başkanda uzunca süredir sahada memleketin tozunu toprağını yutuyor. 3. sıra ve 4. sıra adaylarımızda aynı şekilde. Bizler seçimi kazandıktan sonra çantamızı alıp Ankara Milletvekilliği yapmayacağız. Daha önce aday olup kazandığımda da bunu söyledim. Aksaray halkının verdiği oyla Aksaray Milletvekilliği yapacağız. Ankara’da komisyon milletvekilliği yapıp danışmanlar üzerinden şehrimize hitap etmeyeceğiz. Bu kararlılığı hepimiz gösteriyoruz. Bizim geleceğimiz doğduğumuz ve doyduğumuz bu şehirdedir. Bu noktada Aksaraylı hemşerilerimizden varsa ön yargıları, bu seçimde bir kenara bırakmasını rica ediyoruz. Bizlere şans versinler. Bizlerde verdikleri destekle şehrimize hizmet edelim”dedi.

‘BİZİM DERDİMİZ AKSARAY’

Aksaray’da tarih yazacaklarını vurgulayan Ali Abbas Ertürk ise açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “İttifakımızın liste başı 1. sıra adayı, 15 yıllık dostum Aksaray sevdalısı Turan Yaldır. Yine İYİ Parti’den 3. sıra adayı Naciye Akkuş ve 4. sıra adayımız Gürsel Keskin ile birlikte bu şehre damga vurmaya hazırlanıyoruz. Aksaray’ın sıkıntılarını da dertlerini de biliyoruz. Bizim derdimiz Aksaray. Ülke genelindeki iktidar mücadelesine katkıda bulunmak için gece gündüz çalışacağız. Bu şehrin sahipsiz bırakıldığını ve 20 yılının çalındığını düşünüyoruz. Sadece CHP veya İYİ Parti’ye oy verenlerin değil AK Parti ile MHP’ye oy veren tüm vatandaşlarımızın hakkı çalınmıştır. Biz özelde Millet İttifakı’nın adaylarıyız. Genelde ise hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun, onurlu Aksaray halkının da adaylarıyız. Çünkü saha gözlemlerimden biliyorum. AK Parti seçmeninin umudu bu karede. MHP’ye parti olarak gönül verip destekleyen ama ilin yereline geldiği zamanda umduğunu bulamayan, ülkücü kardeşlerimizin umudu da burada. Emin olun bu fotoğraf sadece Millet İttifakı’nın umudu olmayacak, tüm Aksaray’ın umudu olacak. Bu şekilde yola çıktık ve bu şekilde devam ettireceğiz. Halkımız bize inansın. Tüm sorunları biz çözeceğiz”. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası