banner
Gündem

 ‘Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum’

aksaray milletvekili cengiz aydoğdu 19 mayıs atatürk”ü anma, gençlik ve spor bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. aydoğdu kutlama mesajında, “19 mayıs, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime asla..

 ‘Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum’
banner

aksaray milletvekili cengiz aydoğdu 19 mayıs atatürk”ü anma, gençlik ve spor bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

aydoğdu kutlama mesajında, “19 mayıs, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime asla boyun eğmeyen aziz milletimizin yeni bir yolculuğa çıkışının ilk adımıdır. 19 mayıs, türk milleti”nin birlik ve beraberlik içinde bağımsız olarak onuruyla yaşama kararlılığının ilan edildiği gündür. İstiklâlimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz milli mücadele ile aziz milletimiz, vatan ve bayrak sevgisini, özgür yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiş; cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan süreç, başka milletlerin bağımsızlık mücadelesine de örnek olmuştur. bu duygularla İstiklal harbimizin başkomutanı, cumhuriyetimizin banisi gazi mustafa kemal atatürk”ü, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; milletimizin 19 mayıs atatürk”ü anma, gençlik ve spor bayramı”nı kutluyorum” şeklindeki ifadelere yer verdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası