banner
Siyaset

Milletvekili Altınsoy’dan teşekkür

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 75 oranla güçlü şekilde destek veren Aksaray halkına teşekkür etti. 14 Mayıs’ta gerçekleşen 28. Dönem..

Milletvekili Altınsoy’dan teşekkür
banner

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 75 oranla güçlü şekilde destek veren Aksaray halkına teşekkür etti.

14 Mayıs’ta gerçekleşen 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den Aksaray Milletvekili seçilen Hüseyin Altınsoy, TBMM’de kayıt işlemlerini ardından Aksaray’a gelerek İl Başkanı Hamza Aktürk ve teşkilat üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Milletvekili Altınsoy, şehit ailelerini de unutmadıklarını ve her zaman yanlarında olduklarını iletti.

AK Parti’nin hiçbir zaman seçimden seçime sahada olmadığını ortaya koyan Milletvekili Altınsoy, “14 Mayıs seçimlerinin ardından Aksaray halkı tüm yurtta olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için yeniden sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getirdi. Aksaray’da seçime katılım oranı yüzde 85 gibi yüksek bir orana ulaşırken halkımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 75 oranında güçlü bir destekle yanında olduğunu hatırlattı” dedi.

‘BU SEÇİMİN KAZANANI TÜRKİYE OLMUŞTUR’

Büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin Yüzyılında Aksaray’ın bölgesinde lider bir şehir olması için yorulmaksızın çalışacağını da dile getiren Milletvekili Altınsoy, “Aksaray halkı gerek 14 Mayıs gerekse 28 Mayıs seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize güçlü bir destek sundu. Vatandaşlarımız ülkemizin yarınlarına sahip çıkmaya devam etti. Unutulmamalıdır ki bu seçimin kazananı Türkiye olmuştur. Halkımızın güçlü desteğine karşılık bizlerde gece gündüz demeden hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. İlimizde sanayiden turizme kadar her alanda gelişim ve büyümenin devam etmesi için elimizden geleni yapacağız. Mevcut yatırımların takipçisi olacak ve ilimizdeki kalkınma hamlesine güç katacak yeni yatırımların da öncüsü olacağız” diye konuştu.

‘VAKİT TÜRKİYE YÜZYILI VAKTİ’

Türkiye’nin çok daha güçlü adımlarla yoluna devam edeceğini vurgulayan Altınsoy, “Geride bıraktığımız seçim döneminde halkımız Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK kadrolara olan güvenini bir kez daha dünyaya gösterdi. Şimdi vakit Türkiye Yüzyılı vakti. Ülkemizin son 21 yıllık süreçte ne denli büyük adımlar attığını dünya gördü. Türkiye sadece kendi içinde gelişip büyümedi, bölgesinde istikrar sağlarken dünyada söz sahibi oldu. Gerek Pandemi döneminde gerekse Rusya- Ukrayna savaşında Türkiye’nin gücüne hep birlikte şahitlik ettik. Terörle mücadeledeki kararlı duruşumuz, savunma sanayiindeki atılımlarımız, yollar, köprüler, tüneller, barajlar derken artık Türkiye kendi insansız hava araçlarını hatta kendi insansız savaş uçaklarını üretebilen bir ülke konumuna ulaştı. Bu atılımlarımız milletimizi onurlandırırken dünyadaki mazlumlara da umut oldu. Kendi imkanlarıyla ordusunun karadaki, denizdeki ve havadaki ihtiyacını karşılayabilen Türkiye yeni dönemde bu adımlarını çok daha ileriye taşıyacak. Başarılı mühendislerinin becerileriyle savaş gemileri, helikopterler, akıllı mühimmatlar, İHA’lar ve insansız savaş uçakları üretme cesaretini gösteren Türkiye’de büyüme ve gelişme devam edecek. Türkiye Yüzyılı ülkemizin aydınlık yarınlarının, umut dolu geleceğinin meşalesi olacak” ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılı’nın Aksaray için de önemli fırsatların kapısını aralayacağını ifade eden Altınsoy şöyle konuştu: “Hedefimiz şehrimizi büyümede, gelişmede ve kalkınmada Türkiye Yüzyılı’nın sembol şehrine dönüştürmek. Gücünü her platformda ortaya koyan, politik ve ekonomik alanlarda istediğini koparan bir Aksaray için görevde olacağız. Her bölgemizin sorumluluğunu yüreğimizde taşıyacağız. Hizmeti ilimizin her yanına taşıyacağız.”

Altınsoy, “Seçim sürecinde tam kadro sahada görev yapan AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’e, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat’a, Gençlik Kolları Başkanı Av. Şükrü Öztürk’e, Milletvekili adaylarımıza ve AK Parti kadrolarına Cumhur İttifakı temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim döneminde Türkiye’nin geleceği için çalışan ve sahada tam kadro çalışan Cumhur İttifakı temsilcilerine, partimizin AK kadrolarına teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemizin ve Aksaray’ımızın yarınları için yine el ele ve gönül gönüle çalışmayı sürdüreceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası