banner
Gündem

Milletvekili Erel, Rektör Şahin’i ziyaret etti

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ve  beraberindeki heyet ,Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaret etti. Erel, yeni eğitim-öğretim döneminin başarıyla geçmesi dileklerini iletti. Öğrencilerin kampüse geldiğini ve akademik..

Milletvekili Erel, Rektör Şahin’i ziyaret etti
banner

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ve  beraberindeki heyet ,Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaret etti. Erel, yeni eğitim-öğretim döneminin başarıyla geçmesi dileklerini iletti. Öğrencilerin kampüse geldiğini ve akademik sürecin başladığını kaydeden Prof. Şahin, “Kampüs öğrencilerle güzel. Onların gelmesi bizler için de ayrı bir mutluluk vesilesi. Gerek dersler gerek sosyal ve kültürel etkinlikler gerekse sportif faaliyetler gibi geniş bir alanda öğrencilerimiz için çalışıyor, imkânlar ölçüsünde onların tertiplediği etkinliklere katkı sunuyor ve sezonun sorunsuz tamamlanması adına tüm çalışmalarımızı sürekli gözden geçiriyoruz” dedi.Şahin, Erel’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, sezon içinde yapılacak çalışmaların ve planlanan projelerin değerlendirilmesiyle tamamlandı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası