banner
Spor

Mini Olimpiyata 200 öğrenci katıldı

Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mini Olimpiyatı’ tamamlandı. Üç gün süren etkinliğe sporla ilgilenen 200 öğrenci katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz, mini..

Mini Olimpiyata 200 öğrenci katıldı
banner

Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mini Olimpiyatı’ tamamlandı. Üç gün süren etkinliğe sporla ilgilenen 200 öğrenci katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz, mini olimpiyatı düzenlemedeki temel hedeflerinin gençleri spora özendirmek, sağlıklı yaşam bilincinin oluşmasına katkı sağlamak ve obeziteyle mücadele etmek olduğunu söyledi. ASÜ’nün spor ve sağlık alanında ihtisas üniversitesi olduğunu ve ihtisas alanına dair pek çok proje yürüttüğünü dile getiren Deligöz, “Bu noktada Koordinatörlüğümüzle iş birliği halinde çalışıyoruz. Mini Olimpiyat etkinliği de bu iş birliğinin güzel bir örneği oldu. Farklı okullardan öğrencilerimiz takımlarını kurdu ve kısa süre önce düzenlemelerini yaptığımız spor sahalarında centilmence yarıştı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Müsabakalar futbol, voleybol, basketbol ve tenis branşlarında yapıldı. Maçların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara madalya ve hediyeleri takdim edildi.  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası