banner
Esnaf

Mobilya sektörü hareketlendi

Aksaray’da yaz döneminin gelmesiyle mobilya sektörü hareketlendi. Bahçe mobilyası satan esnaf, fiyatlarının yükselmesine rağmen satışların iyi olduğunu ve yurtdışına ihracatın artış gösterdiğini belirtti. 15 yıldır mobilya sektöründe hizmet veren Uğur..

Mobilya sektörü hareketlendi
banner

Aksaray’da yaz döneminin gelmesiyle mobilya sektörü hareketlendi. Bahçe mobilyası satan esnaf, fiyatlarının yükselmesine rağmen satışların iyi olduğunu ve yurtdışına ihracatın artış gösterdiğini belirtti.

15 yıldır mobilya sektöründe hizmet veren Uğur Demir , “Yaz sezonun gelmesiyle birlikte düğün sezonu ve ev taşımaları arttı. Bununla birlikte bahçe, büro ve mutfak masa sandalyelerine talepte arttı. Bahçe konseptlerinde  bambu ile alüminyum takımlar tercih ediliyor. Bahçeli evlerde ise salıncak grupları tercih ediliyor. Ürünlerimiz rahat bir şekilde alıcısını buluyor. Fiyatlar yüksek olduğu halde sektörümüzde bir sıkıntı yok. Sezonun bereketli geçeceğini düşünüyorum” dedi.

‘AVRUPA ÜLKELERİNDEN MOBİLYAYA TALEP YOĞUN’

Lojistik şirketi olarak  Avrupa ülkelerine mobilya gönderdiklerini  belirten Demir, “Türkiye’nin son iki yıldır  Avrupa’ya mobilya ihracatı çok iyi durumda. Aksaray’da ki mobilya mağazaları da yurt dışına satış yapıyorlar. Artık müşterilerin mağazalara gelip ürün beğenmesine gerek kalmadı. Müşteriler telefonla görüşüp sosyal medyadan ürünü beğeniyor ve ürün Aksaray’dan Avrupa’ya yola çıkıyor. Avrupa’dan bu kadar yoğun talep görmemizin nedeni fiyatların daha uyguna geliyor olması” diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası