banner
Özel

Moda her geçen gün değişiyor

Dünya genelinde yaşanan moda değişimi Aksaray’da da etkisini gösteriyor.  Erkek hazır giyim ürünlerinde ortaya çıkan rahatlık ve renklilik modası etkisini devam ettiriyor. ‘TEK RENKLER TERCİH EDİLİYOR’ Giyim mağazası sahibi Soner..

Moda her geçen gün değişiyor
banner

Dünya genelinde yaşanan moda değişimi Aksaray’da da etkisini gösteriyor.  Erkek hazır giyim ürünlerinde ortaya çıkan rahatlık ve renklilik modası etkisini devam ettiriyor.

‘TEK RENKLER

TERCİH EDİLİYOR’

Giyim mağazası sahibi Soner Çeber, erkek giyim sektörünün pandemi sürecinden itibaren baştan aşağı yenilendiğini söyledi.

Çeber, “Pandemi döneminde erkek modası; daha cesur daha dikkat çekici bir tarza gitme durumu oluşturdu. Şu an bu durumun etkileri devam ediyor. Gömlek ve tişört modellerinde kullanılan renkler artık tamamen değişti. Erkek kot ve tişörtlerde, canlı parlak pastel tonları, asimetrik kesim, gösterişi ön plana çıkartıyor. Renk kullanımında ise artık tek renk tipi kullanılmıyor.  Kirli beyazdan, mandalina renklerine, nötr kahverengisinden pastel tonlara kadar farklı ama tek renk kullanımlar tercih ediliyor” dedi.

‘BAGGY MODELLERİ

DİKKAT ÇEKİYOR’

Erkek giysilerinde markalara özgü tasarım figürlerinin daha çok görüldüğünü dile getiren Çeber, “ Artık tasarım ve çizimler modernleşti bu yüzden birçok marka her mevsim için ayrı figürler tasarlayarak kıyafetlere farklı bir hava katıyor ve bu tasarımlar basit kullanımlı, modüler, esnek bir yapıya sahip oluyor. Bu yüzden yoğun talep oluşuyor. Bir diğer dikkat çeken kesim tarzı ise  baggy modelleri… Bu modeller kolay hareket etme olanağı sunması için kesimi bol ve yuvarlak yapılı oluyor. En çok asker yeşili ve mavinin tonları ağırlıklı olarak kullanılıyor. Erkek kıyafet modası her geçen gün değişime uğruyor. İlerleyen günlerde çok daha farklı renk ve kesim ürünlerinin modaya karışması bekleniyor” ifadelerini kullandı.  Foto-Haber: Erdi ULUKAYA

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası