banner
Gündem

‘Mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatır’

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Çölkesen yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Öğretmenlik gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en..

‘Mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatır’
banner

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Çölkesen yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Öğretmenlik gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Bulunduğu ortamda mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, milli değerlerimizi özümseterek yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir.

Öğretmenlerimizden beklentimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmeleri, onları eleştirel düşünce sistemine sahip, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven bireyler olarak yetiştirmeleridir.

Bu duygularla Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve dualarla anıyorum. Emekli olan ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Tüm öğretmenlerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum.” (Haber Bülteni )

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası