banner
Asayiş

Mutluluğa sıkılan kurşun olma

Aksaray’ın merkeze bağlı bir köyde gerçekleştirilen sokak düğününde havaya ateş açan 7 şahıs jandarma operasyonuyla gözaltına alınırken, şahısların evlerinde yapılan aramalarda ise adeta cephanelik ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, jandarma..

Mutluluğa sıkılan kurşun olma
banner

Aksaray’ın merkeze bağlı bir köyde gerçekleştirilen sokak düğününde havaya ateş açan 7 şahıs jandarma operasyonuyla gözaltına alınırken, şahısların evlerinde yapılan aramalarda ise adeta cephanelik ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, jandarma sorumluluk bölgesindeki köyde bir sokak düğününde havaya ateş açıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri harekete geçerek inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde düğüne katılan ve havaya ateş açtıkları belirlenen M.B. (30),  H.T. (20), Ş.K. (33), H.B. (35), R.K. (28), V.Y. (50) ile Y.P. (23) isimli 7 şahıs gözaltına alındı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 29 tabanca, 33 tüfek, 326 fişek ile 33 adet av tüfeği mermisi ele geçirilirken, 6 kişiye izinsiz düğün yapmaktan 14 bin 136 lira ve emre aykırı davranan 6 kişiye ise 3 bin 486 lira para cezası kesildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası