banner
Asayiş

Nişan alışverişi yolunda kaza:3 ağır 4 kişi yaralandı

Aksaray’da otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3’ü ağır, 4 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü Hüzeyfe S. ile Kamile Y. çiftinin yarınki nişan töreni için alışverişten döndükleri öğrenildi. Kaza,..

Nişan alışverişi yolunda kaza:3 ağır 4 kişi yaralandı
banner

Aksaray’da otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3’ü ağır, 4 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü Hüzeyfe S. ile Kamile Y. çiftinin yarınki nişan töreni için alışverişten döndükleri öğrenildi.

Kaza, Karataş köyü girişinde meydana geldi. Hüzeyfe S. (25) yönetimindeki 68 plakalı otomobil, Ali A. (50) yönetimindeki 42 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Hurdaya dönen araçta sürücü Hüzeyfe S., Kamile Y. (25) ile  kız kardeşi R. S. (16) ve kamyon sürücüsü Ali A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Otomobilde sıkışan Hüzeyfe S., Kamile Y ve R.S. itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Hüzeyfe S. ile Kamile Y’nin yarınki nişan törenleri için alışverişten döndükleri öğrenilirken, çiftin 19 Ağustos’ta da düğünleri olduğu öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayı duyup gelen yakınları ise hastanede gözyaşlarına boğuldu. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası