banner
Gündem

Öğrencilerden Vali Aydoğdu’ya çilek ikramı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte Helvadere köyünde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin daveti üzerine Helvadere Selma Aysoy İlkokulunu ziyaret eden..

Öğrencilerden Vali Aydoğdu’ya çilek ikramı
banner

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte Helvadere köyünde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin daveti üzerine Helvadere Selma Aysoy İlkokulunu ziyaret eden Vali Aydoğdu,  öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Öğrenciler Helvadere’nin meşhur lezzetlerinden olan ve bu yılın ilk hasadı gerçekleştirilen çilekten ikram ettiler.

Aydoğdu, çilek bahçelerinin Aksaray’a gelen misafirlerin uğrak noktalarından biri olduğunu söyledi.

Aksaray’ın çilek üretiminde çok iyi bir noktada olduğunu belirten Vali Aydoğdu, “ Gülağaç, Güzelyurt ilçesi, Helvadere kasabası ve Koçpınar köyümüzde çilek üretimi yapılıyor. Çileklerimizin kokusu, aroması ve lezzeti oldukça güzel. Kaliteli çilekler hem alan hem de kalite olarak çok artacak, böylece Aksaray’ımız çilek üretiminde Türkiye’de ilk sıralara yerleşecek” dedi. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası