banner
Asayiş

Okul kantinlerine denetim

Aksaray Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri şehir genelindeki okul kantinlerini denetledi. Öğrencilerin sağlığı için denetimlerini sürdüren ekipler, orta ve lise düzeyindeki okullarda bulunan kantin ve yemekhanelerde denetim yaptı. Ekipler, hijyen..

Okul kantinlerine denetim
banner

Aksaray Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri şehir genelindeki okul kantinlerini denetledi.

Öğrencilerin sağlığı için denetimlerini sürdüren ekipler, orta ve lise düzeyindeki okullarda bulunan kantin ve yemekhanelerde denetim yaptı.

Ekipler, hijyen kuralları başta olmak üzere ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti. Okul kantinlerinde satılmaması gereken ürünlerle ilgili de hatırlatma yapan ekipler, kurallara uyan kantin işletmecilerine teşekkür etti.

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, “Çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi, güvenilir gıdaya ulaşması noktasında hem okul kantinlerinde hem de etraftaki işletmelerde denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Öğrenicilerimiz kantinlerde herhangi bir sıkıntı yaşarsa ALO 174 gıda hattına bildirebilirler” diye konuştu. Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası