banner
Gündem

Ön yargılı eleştiriye özür metni

Aksaray Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından 29 Ekim ile ilgili ilginç bir video paylaştı. İlk başta izleyenleri acaba tarihleri mi karıştırdı dedirten videoyu bütün olarak izlediğiniz de Cumhuriyet’in..

Ön yargılı eleştiriye özür metni
banner

Aksaray Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından 29 Ekim ile ilgili ilginç bir video paylaştı. İlk başta izleyenleri acaba tarihleri mi karıştırdı dedirten videoyu bütün olarak izlediğiniz de Cumhuriyet’in kazanılmasının ile her şey ile kazanıldığı mesajı verilmek istendiği çok geçmeden anlaşıldı.

Videoyu ön yargı ile izleyip acımasızca eleştiri yapan gerek yerel ve gerek ulusal basın mensupları işin anlaşılması ile birlikte özür dilemek zorunda kaldı.

Konuyla ilgili Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar Twitter’da Aksaray Belediyesini destekleyen açıklama yaptı. Şahan Gökbakar açıklamasında; “Neden yalan haber yapıyorsunuz? Yakışıyor mu size? Belediyenin videosunda “29 Ekim” yazdıktan sonra diğer bayramları, hatta kadınlar günü bile yazmışlar. Çünkü “cumhuriyet her şey demek” diye bir video yapmışlar. Anlayamadıysanız ayrı ama yalan yazmak yakışmıyor. Videonuz güzel olmuş Aksaray Belediyesi. Evet Cumhuriyet her şey demek. Evet bütün bayramların adıdır Cumhuriyet. Hem yalan haberden, sürekli yapılan yanlı ve propaganda haberlerinden şikayet edeceksiniz, hem de kendiniz yalan haber yapacaksınız. Ne farkınız kalıyor o kanallardan” dedi. Paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu olayın üzerine Cumhuriyet Gazetesi haberi sosyal medyadan silerek; düzeltme ve özür başlığı altında “Aksaray Belediyesi’nin ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ başlıklı videosunda milli bayramların karıştırıldığı iddia edilmişti. Video izlendiğinde bayramların karıştırılmadığı anlaşılmaktadır. Aksaray Belediyesinden ve okurlarımızdan özür dileriz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası