banner
Gündem

Öncelik yayanın…

İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Aksaray’da ilkokul öğrencileri yürüyüş yapıp farkındalık oluşturdu. Aksaray Belediyesi önünde trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve..

Öncelik yayanın…
banner

İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Aksaray’da ilkokul öğrencileri yürüyüş yapıp farkındalık oluşturdu.

Aksaray Belediyesi önünde trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak için başlatılan kampanya kapsamında program düzenlendi. Etkinliğe Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Belediye Başkanvekili Yakup Kadri Perek ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

‘YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU’

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, öğrencilerle yaya geçidini kırmızıya boyadı. Vali Aydoğdu burada yaptığı konuşmada, “Türkiye genelinde 81 ilimizde yaya önceliğiyle alakalı güzel bir etkinlik yaptık. ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ sloganıyla düzenlediğimiz farkındalık kampanyasında öğrencilerimiz ve protokol üyelerimizle birlikte farkındalık yürüyüşü yaptık. Daha sonra yaya geçitlerini kırmızı çizgilerle boyayıp öğrencilerimizle birlikte trafik denetimi gerçekleştirdik. Trafik kazalarını en aza indirmek ve trafik güvenliğini sağlamak için tüm kurumlarımızla birlikte çalışıyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası