banner
Gündem

‘Onurlu günlerden birini daha hep birlikte idrak ediyoruz’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, 30 Ağustos Zafer Bayramı günü kapsamında bir mesaj yayınladı. Çölkesen mesajında şu sözlere yer verdi: “Büyük Türk Milletinin onurlu günlerinden birini..

‘Onurlu günlerden birini daha hep birlikte idrak ediyoruz’
banner

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, 30 Ağustos Zafer Bayramı günü kapsamında bir mesaj yayınladı. Çölkesen mesajında şu sözlere yer verdi: “Büyük Türk Milletinin onurlu günlerinden birini daha hep birlikte idrak ediyoruz. Anadolu toprakları üzerindeki varlığımızın sonsuza kadar tescil edildiği, Kurtuluş Savaşı’nın nihai zaferi olan Büyük Taarruz’un 100. yıldönümünü yine aynı heyecan ve gururla kutluyoruz. Zafer Bayramı, 30 Ağustos zaferi ile kurulan ve Türk Milletinin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha ifade ettiğimiz bir onur günüdür. Ülkemizin ve devletimizin temellerinde yer alan milli ruh ve milli şuur, milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, hangi şart altında olursak olalım her zaman canlı kalacak, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu duygularla Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi rahmet ve dualarla anıyorum.” (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası