banner
Siyaset

Orhan Aydın, İYİ partiden aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti İstişare Kurulu Üyesi Orhan Aydın, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Aksaray’ın İYİ’lerin iktidarıyla yükselişe geçeceğini söyleyen Aydın, her zaman Aksaray’a hizmet etmenin gayretinde olduğunu söyledi. Aksaray’ın en kıdemli ve..

Orhan Aydın, İYİ partiden aday adaylığını açıkladı
banner

İYİ Parti İstişare Kurulu Üyesi Orhan Aydın, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Aksaray’ın İYİ’lerin iktidarıyla yükselişe geçeceğini söyleyen Aydın, her zaman Aksaray’a hizmet etmenin gayretinde olduğunu söyledi.

Aksaray’ın en kıdemli ve aktif siyasetçilerinden olduğunu ifade eden Aydın; “Aksaray siyasetinin donanımlı, tecrübeli en eski aktif siyasetçisi olarak burada bulunuyorum. Pek çok kanaat önderinden, Aksaray severden, halkımızdan siyasete girmem yönünde davet aldım. Davet edenler haklıydılar; özellikle son çeyrek asırdır seçilenlerden çoğu, milletvekili olarak istediklerini alıp gittiler. Adları unutuldu. Şahsen ben yaptığım hizmetlerle yine buradayım, sizlerleyim.  Siyasetin üzerindeki tozları silkelemek üzere buradayım. Ben bilgi ve akıl ile dürüst siyaset yapan bir kardeşinizim. Siyasetin güven endeksini yükseltmek üzere buradayım. Siyaset meydanı boş değil; siyasetin meydanında halk oturur, millet oturur, gözlemler ve kendisinden birisine emaneti teslim eder. Bilgi, beceri ve projelerim ile milletin huzuruna çıktım. Çünkü ben sizi hiç yanıltmadım” dedi.

Aksaray’ın her karış toprağına adım attığını vurgulayan Aydın; “Adım Adım Aksaray Programım kapsamında iki seneye yakın bir süredir ‘Anlat Aksaray’ formatı dâhilinde ilimizin her karış toprağını gezmekteyim. Dinlediğim binlerce vatandaşımız, oy verdikleri kişilerden şikâyet ediyorlar. Sevindirici olan ise vatandaşlarımız, ‘Patron benim’ demeye başlamışlar; iyiler içinden en iyi adaylara oy vereceklerini dile getiriyorlar. Adaletsizliği ve yoksulluğu sorgulayanların sayısı, ilk genel seçimde, yeni ve İYİ bir iktidar çıkaracak sayıya ulaşmıştır” diye konuştu.

 

‘İYİ PARTİ BİR MERKEZ PARTİSİDİR’

“Sözün millette olduğu bir siyaset sahasına ve iktidara çok az kaldı” diyen Aydın, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “İYİ Parti bir merkez partisidir. Demokrat, milliyetçi ve kalkınmacı bir partidir. Siyasette merkez; makul olmaktır. Asla parti ayrımı yapmadan herkese hizmet etmeye talibiz. Geçmişte oyunu hangi partiye vermiş olursa olsun, her bir vatandaşımızın gönlümüzde yeri vardır. Ayrıştırıcı dilin tuzağına düşmeyeceğiz. Birleştirici olacağız. Siyasette münafıklıklar, tuzaklar, iftiralar, kumpaslar bizi yolumuzdan alıkoyamayacak.” Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası