banner
Gündem

Örnek aileler ‘Ailemi Seviyorum’ programında bir araya geldi

Vali Aydoğdu, pilot bölgelerde dezavantajlı aileler için başlatılan projenin il geneline yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını kaydetti BAYRAKTAR; İŞİTME ENGELLİ KIZININ OKULDAKİ BAŞARISINI ÖRNEK GÖSTERİP KATILDIĞI PROGRAMDA ÇOCUKLARA OKUYUP BİLİM İNSANI OLMALARI TAVSİYESİNDE..

Örnek aileler ‘Ailemi Seviyorum’ programında bir araya geldi
banner

Vali Aydoğdu, pilot bölgelerde dezavantajlı aileler için başlatılan projenin il geneline yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını kaydetti

BAYRAKTAR; İŞİTME ENGELLİ KIZININ OKULDAKİ BAŞARISINI ÖRNEK GÖSTERİP KATILDIĞI PROGRAMDA ÇOCUKLARA OKUYUP BİLİM İNSANI OLMALARI TAVSİYESİNDE BULUNDU

Aksaray Valiliği himayesinde başlatılan ‘Ailemi Seviyorum’ programı Eskil ilçesinde düzenlendi. Eskil Ortaokulu’nda düzenlenen proje tanıtım ve örnek ailelerle buluşma programında konuşan Vali Hamza Aydoğdu; ‘Güçlü toplum, güçlü aile’ sloganıyla aile kurumunu güçlendirmek, aile eğitiminin önemi dikkat çekmek ve örnek aileleri ödüllendirmek için böyle bir projeyi başlattıklarını söyledi.

Projeye Aksaray Belediyesi, Cumhuriyet Başsavcılığı ve kamu kurumlarının paydaş olduğunu ifade eden Vali Aydoğdu, pilot bölgelerde dezavantajlı aileler için başlatılan projenin il geneline yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını kaydetti.

Proje kapsamında örnek aile olarak belirlenen Eskil Güneşli köyünden Arif-Ayşegül Geneli ile Yenikent Kasabasından Mehmet Bayraktar’a plaket ve çeşitli hediyeler Vali Hamza Aydoğdu tarafından verildi.

Doktorların ‘18 yaşına kadar yaşar’ dediği kas hastası Mehmet Bayraktar kendi işlettiği bakkalı sayesinde geçimini sağladığını söyledi. 5 çocuk babası Mehmet Bayraktar; “Çocuklar okuyun, okuyun bilim adamı olun. Bu ülkeye sizlerin ihtiyacı var. Ülkenize faydalı insanlar olun” diye seslendi.

Aksaray Belediyesi Bilim Merkezi’nin robotik kodlama ve maket uçak yapımı ile ilgili stant açtığı programda Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik dinletisi sundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası