banner
Gündem

‘Orta Anadolu’nun en hızlı büyüyen şehriyiz’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, genişletme çalışmaları devam eden Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yolunun Yeni Sanayi Sitesi’ne bağlanması için yürütülen çalışmaları inceledi. OSB yolundaki genişletme çalışmaları sayesinde oluşturulabilecek bisiklet yolları,..

‘Orta Anadolu’nun en hızlı büyüyen şehriyiz’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, genişletme çalışmaları devam eden Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yolunun Yeni Sanayi Sitesi’ne bağlanması için yürütülen çalışmaları inceledi.

OSB yolundaki genişletme çalışmaları sayesinde oluşturulabilecek bisiklet yolları, yürüyüş yolları kaldırımlar ve orta refüjlerin yapılacağı alanları incelediklerini ifade eden Dinçer, şehrin büyüme hızına paralel çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Aksaray OSB ve Yeni Sanayi Sitesinin ülke ekonomisine ciddi katkı sağladığını ve istihdam imkânı ile göç alan şehir haline geldiğini belirten Dinçer: “Aksaray’ımız Orta Anadolu’da en hızlı büyüyen ve gelişen bir şehri haline geldi. Geçtiğimiz yıl yapımını tamamladığımız Yeni Sanayi Sitemizde esnaflarımız faaliyetlerine başladılar. Buraya alternatif yol oluşturmak amacı ile de bizde çalışmalara başladık. Yeni Sanayi Sitemizle OSB arasında kolay ulaşım imkânı sunmak için kavşak ve bağlantı yolu yapım çalışmasına başladık. 4 şeritten 8 şeride çıkarttığımız OSB yolumuzdan sağlanan bağlantı yolu ve kavşağı sürücülerin yolunu kısaltarak kolay ulaşım imkânı sunacak” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası