banner
Siyaset

 ‘Ortaköy’ün kaderini birlikte değiştireceğiz’

Seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’da ziyaretlerde bulunmaya devam eden Millet İttifakı Aksaray Milletvekili Adayı Turan Yaldır, Aksaray-Ortaköy ilçesi Kırşehir yolu yapımının yılan hikayesine döndüğünü söyleyerek açıklamalarda bulundu. Yaldır, “20 yıldır yol..

 ‘Ortaköy’ün kaderini birlikte değiştireceğiz’
banner

Seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’da ziyaretlerde bulunmaya devam eden Millet İttifakı Aksaray Milletvekili Adayı Turan Yaldır, Aksaray-Ortaköy ilçesi Kırşehir yolu yapımının yılan hikayesine döndüğünü söyleyerek açıklamalarda bulundu. Yaldır, “20 yıldır yol yapmakla övünen iktidar, Aksaray Ortaköy yolunu bir türlü yapamadı” dedi.

Aksaray Ortaköy ilçesi Kırşehir yolu üzerinde 2015 yılında milletvekili adayı iken yine açıklama yaptığını hatırlatan Turan Yaldır, iktidarın yol yapmakla övünmesine rağmen bu yolu bir türlü yapamadığını belirterek, “Ortaköylünün bu yolda çektiği çile, yitirdiği canlar, kaza ve ölüm tehlikesi Ortaköylünün makus talihi oldu” dedi.

2015 yılından günümüze Ortaköy ilçesinin neredeyse hiçbir devlet yatırımı almadığını söyleyen Yaldır, 1957 yılında ilçe olan Ortaköy ilçesi hastanesinin yetersiz doktordan dolayı sıkıntı yaşadığını belirterek, “Kadın doğum bölümü yok. Ortaköylünün başı ağrısa bu rezil yolu kullanarak ya Aksaray’a ya da Kırşehir’e gitmek zorunda kalıyor” ifadelerini kullandı.

‘İLÇEYE BAĞLI 30 KÖY SAHİPSİZ’

Ortaköy ilçesine bağlı 30 köyün sahipsiz olduğunu söyleyen Yaldır, “Önceden köylerimizde sağlık ocakları vardı. Maalesef hepsi kapatılmış. Aksaray’ın en büyük ilçesinin merkezinde ne düzgün bir spor tesisi ne de bir gençlik merkezi var. Okulların durumu içler acısı, spor salonları yok, gençlerimiz umutsuz. Yıllardır verilen vaatlere rağmen Ortaköy’ün büyük bir bölümünde hala doğalgaz yok” ifadelerini kullanarak, Ortaköy’ün kaderini birlikte değiştireceklerini belirtti.

Yaldır, “Önemli bir değerimiz olan Ortaköy’ümüzü Yunus Emre’siyle, Taptuk Emre’siyle Ozancık köyü yeraltı şehri ile hak ettiği hizmeti yatırımı huzuru ve zenginliği getirmek için var gücümüzle çalışacağız” diyerek, Ortaköy halkına söz verdi.

“Sadece destek verin ve sabredin” diyen Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, “Çok az kaldı. Bir evladınız, bir kardeşiniz olarak size söz veriyorum. 15 Mayıs sabahına büyük umutlarla uyanacak, birlikte başaracak ve hep birlikte kazanacağız” açıklamasında bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası