banner
Asayiş

Otomobil otobüse çarptı: baba oğul ağır yaralandı

Aksaray’da orta refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil karşı yönden gelen yolcu otobüsüne çarptı. Otomobil sürücüsü Hazım K. (53) ile polis olan oğlu Rıdvan K. (21) ağır yaralandı. Kaza Aksaray-Nevşehir..

Otomobil otobüse çarptı:  baba oğul ağır yaralandı
banner

Aksaray’da orta refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil karşı yönden gelen yolcu otobüsüne çarptı. Otomobil sürücüsü Hazım K. (53) ile polis olan oğlu Rıdvan K. (21) ağır yaralandı.

Kaza Aksaray-Nevşehir karayolu 17’nci kilometresinde meydana geldi. Ziyarete gelen oğlunu Nevşehir’den görev yaptığı Manisa’nın Alaşehir ilçesine götüren Hazım K. yönetimindeki 50 plakalı otomobil, yağmur sonrası kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüjü aşarak karşı şeritten gelen ve Çanakkale’den Nevşehir’e yolcu götüren Deniz Ü. yönetimindeki 19 plakalı otobüs ile kafa kafaya çarpışan otomobil şarampole savruldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Savrulduktan sonra hurdaya dönen araçta baba- oğul sıkıştı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası