banner
Özel

Özel dikim siparişleri arttı  

Aksaray’da terziler iş yoğunluğu yaşıyor. Düğün sezonunun başlaması ve gurbetçilerin kente gelmesiyle birlikte hareketlilik yaşayan terziler, özel dikim siparişleri yetiştirmeye çalışıyor. ‘GECE GEÇ SAATLERE KADAR  MESAİ YAPIYORUZ’ Düğün ve nişan..

Özel dikim  siparişleri arttı  
banner

Aksaray’da terziler iş yoğunluğu yaşıyor. Düğün sezonunun başlaması ve gurbetçilerin kente gelmesiyle birlikte hareketlilik yaşayan terziler, özel dikim siparişleri yetiştirmeye çalışıyor.

‘GECE GEÇ SAATLERE KADAR

 MESAİ YAPIYORUZ’

Düğün ve nişan siparişlerini yetiştirmeye çalıştıklarını aktaran Terzi Hamza Gönen,  gurbetçi vatandaşlardan özel dikim siparişler aldıklarını söyledi.

Gönen, “ Bayram sonrası işlerimiz bir hayli artmıştı. Düğün sezonunun da başlamasıyla işlerimiz daha da yoğunluk kazandı. Abiye, gelinlik, takım elbise dikimlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Diğer yandan gurbetçi hemşerilerimiz özel dikim siparişler veriyorlar. Yaklaşık 2 haftadır gece geç saatlere kadar mesai yapıyoruz. Uzun süredir böyle bir hareketlilik yaşamıyorduk.  Ekonomik sıkıntılar yaşıyor olsak da işlerimizin artması rahat bir nefes almamızı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

‘VATANDAŞLARIMIZIN

CEBİNİ DÜŞÜNÜYORUZ’

Yaşanan yoğunluktan memnun olduklarını aktaran Gönen, “Fiyatlar geçen seneye oranla arttı. Kumaşlar ham petrolden yapıldığı için fiyatlar da artış yaşanıyor. Hazır giyim sektöründe de fiyatların artması özel dikim kıyafetlere talebi artırdı. Bizler vatandaşımızın cebini düşünerek fiyatlarımızı korumaya çalışıyoruz. Özel dikim kıyafetler kişiye özgüdür bu yüzden değeri başkadır. Bu yüzden müşterilerimizi özel dikime yönlendiriyoruz.  Düğün sezonu ve gurbetçi hareketliliğinin Eylül ayına kadar süreceğini öngörüyoruz ” şeklinde konuştu. Foto-Haber: Erdi ULUKAYA

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası