banner
Özel

Özel günlere özel tasarım

Özel günler için pasta seçiminin en iyi yolu; istediğiniz tasarımda, sevdiğiniz içeriklerle hazırlanan pasta siparişi vermektir. Görünümü ve tadı müşterinin isteklerini tam olarak karşılamalıdır. Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezinde hizmet veren..

Özel günlere özel tasarım
banner

Özel günler için pasta seçiminin en iyi yolu; istediğiniz tasarımda, sevdiğiniz içeriklerle hazırlanan pasta siparişi vermektir. Görünümü ve tadı müşterinin isteklerini tam olarak karşılamalıdır.

Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezinde hizmet veren Fatih Sabri Pastanesi işletme sorumlusu İlyas Açıkgöz özel tasarım pastalar, kaliteli ürün ve markalaşma ile ilgili konuştu.

İÇERİĞİNİ KENDİNİZ

BELİRLEYİN

Pastaneyle ilgili bilgi veren Açıkgöz, yarım asır önce Konya’da açılan Fatih Sabri Pastanesinin Aksaray’da üç şubesinin olduğunu belirtti. Son zamanlarda müşteriler tarafından oldukça talep gören özel tasarım pastaların, fikirlerin özgünlüğü, tasarımın benzersizliği ve ürünün kalitesiyle popüler olmaya başladığını vurgulayan Açıkgöz, “Yaş pastaları, özel günlerde bilhassa doğum günlerinde, nişan ve düğünlere özel olarak hazırlıyoruz. Hem sade hem lezzetli hem de resimli pasta çeşitleriyle özel günlere özel pastalar tasarlıyoruz. İsteğe bağlı şeker hamurlu, üzeri süslemeli pastalar yapıyoruz. Fıstık, çikolata, meyve çeşitlerini ve çeşitli içerikleri müşterilerimiz kendi isteğine göre belirleyebiliyor. Ayrıca kız isteme tepsisi ve çikolatası hazırlama, özel kutlamalar ve açılış organizasyonlarında hizmet vermekteyiz” dedi.

‘ÜRÜN KALİTESİNİ

ÖNEMSİYORUZ’

En iyi hizmet kalitesini insanlara ulaştırmak adına lezzetli ürünler yapmaya çalıştıklarını belirten pastane sorumlusu Açıkgöz, “Aksaray’da müşterilerimiz Fatih Sabri’nin kalitesini biliyor. Bundan dolayı bizi tercih ediyor. En önem verdiğimiz nokta ürünün kalitesi ve hijyenik bir ortamda üretilmesidir. Tüm ürünlerimiz kamera sistemiyle devamlı canlı bir şekilde izlenmekte olan imalathanede yapılıyor. Ürünlerimizin içerikleri tamamen kaliteli maddelerden oluşuyor. Antep fıstıklı baklavalarımızda tereyağı, pastalarımızda pasta kreması, sadece dış süslemede kremşanti kullanılıyor” ifadelerini kullandı.

Ustaların her zaman trendde olan ürünleri kullanmaya önem verdiklerini dile getiren Açıkgöz şöyle konuştu: “Pastane ustalarımız devamlı yeni çıkan ürünlerle alakalı fuarlara katılıp Aksaray’ımıza yeni ürün çeşitlerini getirmektedir. Becerilerini geliştirmek adına dünyanın en iyi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi veren okullarda kullanılan yöntemleri öğrenmek için ustalar fuarlara gönderiliyor.” Foto-Haber: Aigerim İRGEBAY

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası