banner
Esnaf

‘Özel tasarım ürünler özgüven kazandırır’

Kıyafet kombininin estetik bir görünüm kazanması için bir aksesuarla tamamlanması gerekir.  En iyi aksesuarlardan biri ise çantadır. Özellikle çanta kişiye özel olarak tasarlandığı zaman benzersiz bir tarz yaratır. Aksaray ParkSite..

‘Özel tasarım ürünler özgüven kazandırır’
banner

Kıyafet kombininin estetik bir görünüm kazanması için bir aksesuarla tamamlanması gerekir.  En iyi aksesuarlardan biri ise çantadır. Özellikle çanta kişiye özel olarak tasarlandığı zaman benzersiz bir tarz yaratır.

Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezi’nde 10 yıldır hizmet veren Polo Club ve Elizabeth aksesuar mağazası sorumlusu Dilşat Aydoğan, özel tasarım çantalara ve sezonun modellerine dair konuştu.

Kadın çantalarının son yıllarda ihtiyaçtan ziyade, bir aksesuar olarak kullanıldığını belirten Aydoğan, yeni sezonun popüler modelleri hakkında bilgiler verdi. Aydoğan, “Kadınların vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan çantaların seçimi her müşterinin zevkine/tarzına göre değişir. Seçtiğiniz çanta sizi temsil eder, o yüzden kıyafet kombinine göre uygun bir çanta seçmek önemlidir.  Bu sezonun en çok tercih edilen modelleri hem omuz hem el çantası hem de çapraz şekilde kullanılabilen çantalardır. Ama tüm sezonların vazgeçilmez çanta modeli çapraz takılan çantalardır. Çünkü bu tip çantaların günlük hayatta kullanımı oldukça rahattır” dedi.

‘ÇANTA SEÇİMLERİNİZ DURUŞUNUZU ETKİLER’

Benzersiz olmasıyla popülerleşen özel tasarım çantaların kişiye özgüven kazandırdığını aktaran Aydoğan şöyle konuştu: “Kadınların özgüvenini hisleri ve dış görünüşleri çok etkiliyor. Tamamlayıcı olarak aksesuarlar ise yine bu noktada önemli bir yere sahip. Özellikle çanta seçimi bir kombini kusursuz hale getirebildiği kadar uyumsuz hale de getirebilir. Bu yüzden seçimlerimize dikkat etmeliyiz. İçinde bulunduğumuz kıyafet ve aksesuarlar günlük yaşantımıza etki eder. İçinde iyi hissettiğimiz kıyafetlerle kendimizden emin bir şekilde yürürüz. Duruş şeklimizden bakış şeklimize kadar üzerimizde taşıdıklarımızın ruhumuza etkisi vardır. Ayrıca bir aksesuarın/çantanın sadece sizde olması düşüncesi insanda güzel hisler yaratır. Tarzınıza yeni soluk getiren ve size özel tasarlanan özel tasarım çantalar size daha çok hitap eder. Bizim de sabit müşterilerimiz mağazamızdaki özel tasarım ürünleri satın aldıklarında mutlu oluyorlar.”

‘TÜKETİCİ GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMSİYORUZ’

Mağazadaki tüm ürünlerin orijinal marka olduğunu bildiren Aydoğan müşterilere kaliteli ürün sunmayı hedeflediklerini kaydetti. Aydoğan, “Sabit müşterilerimiz, bizlerin kaliteli ürün sunduğunun bir göstergesidir. Öte yandan hizmet kalitemizi artırmak için müşterilerimizin geri dönüşlerine önem veriyoruz. İsteğe ve ihtiyaca göre Marka olarak Silver Polo’dan başlayıp Queen Elizabeth & Fulla CoCo’ya kadar her sezon için yeni modelleri müşterilerimize sunuyoruz” şeklinde konuştu. Foto-Haber: Aigerim İRGEBAY

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası