banner
Gündem

Özkök, ‘Kaybedecek bir dakikamız bile yok’

AKSARAY TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde güven tazeleyen Aksaray Ticaret Borsası meclis ve yönetiminde görev dağılımı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde önümüzdeki 4 yıl için..

Özkök, ‘Kaybedecek bir dakikamız bile yok’
banner

AKSARAY TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde güven tazeleyen Aksaray Ticaret Borsası meclis ve yönetiminde görev dağılımı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde önümüzdeki 4 yıl için görev alacak kurul belirlendi. Aksaray Ticaret Borsasından yapılan açıklamada belirlenen yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Y.K. Başkan Yardımcısı Mahmut Aktürk, Y.K. Başkan Yardımcısı Naci Duman, Y.K. Başkan Yardımcısı Hidayet Şanlı, Y.K. Başkan Yardımcısı Rıfat Atar, Meclis Başkan Yardımcısı ve Ortaköy Başkanı Yakup Uğur, Meclis Başkan Yardımcısı ve Eskil Başkanı Gürsel Keskin, Tarım Ticaret Merkezinden Sorumlu Başkan Erdal Yıldız, Tarımsal Politikalardan Sorumlu Başkan Ali Hakan Acar, Kooperatif ve Kamu Kurumları İletişim Koordinasyon Başkanı Hasan Kurt, Tarımsal Üretim, Pazarlama, İthalat ve İhracattan Sorumlu Başkan Abdi Okur, Ortaköy Borsa Başkanı Sadettin Başyaprak, Eskil Borsa Başkanı Zekeriya Tüzün Olurken Aksaray Ticaret Borsası Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ise; Mehmet Tuğrul, Selahattin Ergin, Ümmet Gökbulut, Yahya Koçak, Mahmut Öztekin, Kenan Şahin, Ali Düzel, Ramazan Tosun, İbrahim Saman ve Ali Oruç olarak belirlendi.

‘YENİ BİR YOLA ÇIKTIK’

Yönetim kurulunun açıklanmasının ardından konuşan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök; “Aksaray için daha yapacak çok işimiz var diyerek bu yola çıktık. Bugüne kadar yönetimimiz ve kıymetli üyelerimizle birlikte hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan yatırımlarımıza devam ettik. Yeni dönemde de üyelerimiz ve kıymetli meclis üyelerimizin de desteği ile önümüzdeki 4 yıl için yeni bir yola çıktık. Sevdamız Aksaray ve onun için üreten insanlarımız. Bu yolda yeni belirlenen yönetimimizle birlikte yeni projeler için vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başladı. Kaybedecek bir dakikamız bile yok. Bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen kıymetli üyelerimiz ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası