banner
Gündem

‘Özlemle, saygıyla ve rahmetle yâd ediyoruz’

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Çölkesen mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kuran, Kurtuluş Savaşı’nda aziz milletimizi zafere ulaştıran, dünya tarihine damga..

‘Özlemle, saygıyla ve rahmetle yâd ediyoruz’
banner

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Çölkesen mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kuran, Kurtuluş Savaşı’nda aziz milletimizi zafere ulaştıran, dünya tarihine damga vurmuş büyük devlet adamı, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 84. yılında özlemle, saygıyla ve rahmetle yâd ediyoruz.

Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı ile çağının en önemli liderlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe ve mazlum milletlere örnek olmuş bir insandır. Millet olarak O’nun işaret ettiği yolda ülkemizi muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz.

Bizler de Atatürk’ün “en büyük eserim” dediği ve Türk Gençliğine emanet ettiği Cumhuriyetimizi tam bağımsız olarak sonsuza dek muhafaza etmek, sürekli daha ileriye taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde azim ve kararlılıkla yılmadan, yorulmadan, vazgeçmeden çalışmalıyız.

Bu duygularla vefatının 84. yılında Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, bizlere bağımsız yaşama onurunu kazandıran ve fedakârlıkları ile milletimizin gönlünde ölümsüzleşen şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve dualarla anıyorum” şeklindeki ifadelerine yer verdi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası