banner
Gündem

Parti teşkilatlarında bayramlaşma programı

Aksaray’da siyasi partiler Kurban Bayramı kapsamında parti binalarında halka açık bayramlaşma programları tertip etti. Partililer ayrıca vatandaşları da ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Ak Parti heyeti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye..

Parti teşkilatlarında bayramlaşma programı
banner

Aksaray’da siyasi partiler Kurban Bayramı kapsamında parti binalarında halka açık bayramlaşma programları tertip etti. Partililer ayrıca vatandaşları da ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Ak Parti heyeti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un katılımları ile teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek bayramlaştı. Önceki dönem milletvekilleri, önceki dönem belediye başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajı verildi.

MHP teşkilatı da gerek parti binasında gerekse vatandaş ziyaretleri ile bayramlaşma geleneğini sürdürdü. Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İl Başkanı Mustafa Çölkesen’in katılımları ile gerçekleştirilen bayramlaşma programlarında samimi görüntüler ortaya çıktı.

İyi Parti heyeti de Milletvekili Ayhan Erel ve İl Başkanı Faruk Ağır’ın katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma programlarında partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi. Birliktelik vurgusunun yapıldığı programlarda renkli görüntüler oluştu.

CHP teşkilatı da İl Başkanı Ali Abbas Ertürk’ün katılımları ile yine parti binasında ve mahallelerde yapılan ziyaretlerle  bayramlaşma programı tertip etti. Çocukların da yoğun katılım sağladı bayramlaşma programında güzel görüntüler ortaya çıktı.

 

Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası