banner
Gündem

‘Partimizin kapısı herkese açık’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, partiye gelen her vatandaşla bire bir görüşerek, dertlerini ve taleplerini dinlediğini söyledi. altınsoy, ak parti kapısının bu büyük medeniyet davasının heyecanını paylaşan partili..

‘Partimizin kapısı  herkese açık’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, partiye gelen her vatandaşla bire bir görüşerek, dertlerini ve taleplerini dinlediğini söyledi.

altınsoy, ak parti kapısının bu büyük medeniyet davasının heyecanını paylaşan partili partisiz herkese sonuna kadar açık olduğunu belirtti. altınsoy; “bizler ak parti kadroları olarak nereden geldiğimizi ve buralarda bulunuş nedenimizi çok iyi biliyoruz. sonuçta bizler de halktan birer bireyiz. genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın teveccühü ile İl başkanı olarak bu makamda oturuyoruz. bizim partimizin temelinde insan vardır. halkı ile hem hal olmayan, ondan güç almayan hiç bir siyasi hareket de başarılı olamaz. zaten ak parti”nin 20 yıllık başarı hikayesinin özeti de budur. biz de elimizden geldiğince, vakit ayırarak aksaraylı hemşerilerimizle gerek partide gerekse de sosyal hayatın içinde bir arada olmaya özen gösteriyoruz. eğer bir vatandaşımız partiye bizimle görüşemeye gelirse o an için biz orada olamasak dahi İl başkan yardımcım, merkez İlçe, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızdan nöbetçi başkanımız not alır, mutlaka o vatandaşımızla ilgilenilir. Özellikle de her vatandaşımızla bire bir görüşme yapmayı önemsiyoruz. onları tek tek dinleyerek, yardımcı olmaya çalışıyoruz. onların sorunlarına, isteklerine hiç bir zaman kulaklarımızı tıkamayacağız. çünkü ak parti kadroları olarak biz halkımızın hizmetkârıyız” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası